Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Morosanu revine in ring intr-o super lupta: Cand, unde si cu cine

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 09:42
2463 citiri
Morosanu revine in ring intr-o super lupta: Cand, unde si cu cine

Vedetele Local Kombat, Catalin Morosanu, Raul Catinas, Sebastian Ciobanu si Ciprian Schiopu sunt cei patru sportivi romani care vor lupta pe 12 aprilie, la Resita, in primul Superkombat World Grand Prix al anului 2014, eveniment organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Resita si transmis in direct in peste 80 de tari.

Dupa ce a absentat de la marea finala a sezonului 2013, Morosanu se intoarce in ring pentru un super-fight impotriva vedetei din Extreme Fighting Championship Africa, egipteanul Mohamed Abdel Karim (1,93 m, 110 kg), poreclit Hulk, datorita stilului sau extrem de agresiv.

In meciul cap de afis de la Resita, Catinas se va duela cu cel mai bine cotat luptator francez in acest moment, Brice Guidon, cel care i-a invins de-a lungul timpului, printre altii, pe Hesdy Gerges, Rico Verhoeven si Frank Munoz, campionul Superkombat 2013. "Este mai inalt decat mine cu 16 centimetri, dar nu ma tem. Aproape tot timpul am luptat avand acest dezavantaj si de cele mai multe ori am castigat. Am promis ca 2014 va fi anul meu si am de gand sa ma tin de cuvant", a spus sportivul originar din Lugoj, care vizeaza titlul mondial la categoria grea.

Sebastian Ciobanu va lupta la randul sau, dupa o pauza de 7 luni, urmand ca pe 12 aprilie sa-l infrunte pe slovenul Enver Slijvar, castigator al galei Superkombat New Heroes Italia, cel care in prezent este antrenat de legenda K-1, Xhavit Bajrami. Cel de-al patrulea roman, Ciprian Schiopu, va fi prezent in turneul piramidal de patru la categoria semigrea.

De asemenea, in urma parteneriatului pe plan national cu Federatia Romana de Kempo, in premiera pentru o gala Superkombat, vor fi programate si trei meciuri pe reguli de MMA. George Pacurariu, autorul celui mai spectaculos KO din America in 2013, Aurel "Pirtea" Mineru si cel mai bun greu roman din MMA, Zsolt Balla, vor disputa meciuri internationale in deschiderea evenimentului de la Resita.

"E un proiect pilot cu meciurile de MMA, iar in functie de reactia publicului, vom continua sa promovam si acest sport. De la calitatea productiei de televiziune si pana la meciurile in sine, avem toate ingredientele necesare pentru un eveniment de top. E meritul autoritatilor locale din Resita, in special, care au inteles importanta acestui produs si ca evenimentul va beneficia de o expunere mediatica uriasa. In plus, toate incasarile din bilete vor fi donate Centrului Olimpic de Box, dar si mai multor cazuri sociale din localitate", a declarat presedintele Eduard Irimia.

Programul complet al galei va fi anuntat la inceputul saptamanii viitoare, insa biletele, care costa intre 50 si 100 de lei, pot fi achizitionate de vineri de la Sala Polivalenta din Resita, dar si incepand de astazi din reteaua eventim, magazinele Germanos, Orange si Vodafone din toata tara.

Gala Superkombat World Grand Prix, programata sa inceapa de la ora 20:00, va fi transmisa in Romania, in direct pe Sport.ro, iar imediat dupa miezul noptii, in reluare, pe Pro TV. La nivel global, gala va putea fi urmarita in direct in 83 de tari.

Daca in urma cu o saptamana, circuitul a fost deschis cu o gala Local Kombat "Romania vs. Restul Lumii", la Ploiesti, pana la Superkombat WGP Resita, promotia romaneasca va mai organiza un eveniment, vineri, la Middlesbrough, acolo unde sunt programate selectii pentru sportivii din Marea Britanie.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#gala Superkombat Resita, #Morosanu lupta Superkombat Resita , #k1