Echipa BGS Motorsport, la prima etapa de la Serres

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 16:16
1323 citiri
Echipa BGS Motorsport, la prima etapa de la Serres

Echipa BGS Motorsport a participat, in weekend-ul trecut, la prima etapa Romanian Superbike din acest an, ce s-a desfasurat in Grecia pe circuitul de la Serres.

Incepand cu acest sezon competitional, formula echipei s-a schimbat, team leader-ul Costin Oprea a ales sa renunte la clasa SuperSport si sa se concentreze pe performanta la clasa SuperBike. Aceasta decizie a fost intarita si de faptul ca Stefan Popescu, vice-campionul Romanian Superbike la clasa SuperSport, a ales sa concureze de anul acesta la clasa SuperBike.

In primele doua zile de antrenamente s-a dus o lupta destul de stransa intre sportivii prezenti, dar la sfarsitul sesiunilor de calificari cei doi piloti BGS Motorsport, Ionut Mistode si Stefan Popescu, au reusit sa scoata timpi foarte buni si sa se califice in primii 5.

Ca o urmare fireasca a calificarilor extrem de disputate, cursa de duminica s-a dovedit a fi un adevarat spectacol. Pilotii au plecat de la linia de start la ora 13:00, dar dupa numai 6 ture s-a ridicat steagul rosu din cauza accidentului suferit de pilotul echipei BGS Motorsport, Stefan Popescu.

In timp ce Stefan incerca sa depaseasca alti sportivi pentru a castiga o pozitie mai buna, nesansa a facut ca unul dintre pilotii din fata lui sa reduca brusc viteza din cauza unei probleme tehnice. Din pacate, evitarea impactului a fost imposibila iar cursa a fost oprita. In urma accidentului, Stefan Popescu a suferit multiple fracturi la bratul stang, nemaiputand relua startul in a doua mansa.

In urmatoarele 14 tururi ramase din cursa, Ionut Mistode s-a luptat pentru ocuparea unuia dintre cele trei locuri ale podiumului. In ciuda problemelor tehnice intampinate pe parcursul competitiei, Ionut a reusit sa termine pe a treia pozitie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#BGS Motorsport etapa Serres , #moto