Pista de role si skateboard in Parcul Tineretului

Luni, 22 Decembrie 2008, ora 13:56

   

Pista de role si skateboard in Parcul Tineretului
O platforma de role si de skateboard cu o suprafata de 2.800 metri patrati, in forma circulara, va fi amenajata in Parcul Tineretului din Capitala, potrivit unui proiect de hotarare adoptat, luni, de catre consilierii municipali.

Intregul proiect este o investitie a municipalitatii in valoare de peste 630.000 euro si va reprezenta amenajarea unui complex de activitati pentru tineret intitulata 'Skate Park'.

Platforma de role va fi amenajata din beton si metal si va fi sub nivelul actual al terenului, urmand sa fie conceputa pentru a gazdui concursuri oficiale si intreceri profesionale in domeniu.

Consilierii municipali au aprobat, luni, elaborarea studiului de fezabilitate, urmand ca realizarea proiectului sa se realizeze dupa organizarea licitatiei pentru construire.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9559 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
cezariliescu
rank 1
foarte tare!
mi se pare genial ca se ia initiativa pentru construirea unui skate park concreet si la noi in sfarsit. dar vedem cum decurg treburile pe viitor pentru ca in romania investitorii romani nu vor decat sa sustina football-ul care mai nou ne reprezinta pe noi ca tara si imi pare rau pentru asta.
multa bafta si succes in realizarea acestui proiect!
skater
rank 1
Despre park
Are cineva idee cand va fi gata park'ul?
rikk
rank 1
Exact.
Tot ce a zis "cezariliescu" pana acum de 100 de ori.. are foarte mare dreptate
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor