Scandal la nationala de rugby

Vineri, 18 Martie 2011, ora 09:52
1611 citiri
Scandal la nationala de rugby

Nationala de rugby a Romaniei se afla in mijlocul unui scandal de proportii, capitanul Sorin Socol luand decizia de a se retrage din activitate in urma unui conflict cu selectionerul Romeo Gontineac.

Socol a plecat din cantonamentul primei reprezentative cu doar 3 zile inaintea meciului cu Spania, acuzand dur felul in care Gontineac pregateste echipa nationala.

"Am plecat din cauza felului in care merg lucrurile la echipa, mai exact felul in care antrenorul Romeo Gontineac vorbeste cu jucatorii, gestioneaza problemele echipei, strategia de joc, cum intelege sa isi impuna propriile idei, cum face echipa din ce i se comunica la telefon", a declarat Socol pentru Prosport.

Echipierul formatiei franceze Lourdes a explicat apoi care sunt neregulile de la nationala.

"Au fost multe lucruri care s-au adunat, iar ce s-a intamplat in aceasta saptamana a pus capac. Nu mi se pare normal, la o echipa unde se vorbeste de performanta, ca antrenorul sa vina miercuri in cantonament, cu doua zile inaintea meciului, asa cum a facut Romeo acum.

Aveam bagajele facute de marti seara. Insa miercuri, cand a venit, Romeo a anuntat echipa care va juca sambata. L-am intrebat de unde stie cum am fost la antrenamente, daca el nu a fost cu noi zilele astea. Mi-a explicat ca a vorbit la telefon cu Robert Antonin, care i-a spus care e situatia. Ori, nu mi se pare normal sa faci echipa la telefon sau din ce iti spun altii", a mai spus Socol.

Oficialii Federatiei Romane de Rugby au incercat sa lase impresia ca retragerea lui Socol de la nationala ar fi motivata de faptul ca, recent, i s-a luat banderola de capitan, lucru negat vehement de sportiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#scandal nationala rugby, #Socol retrage nationala, #selectioner Romania acuzat grav , #rugby