Cea mai moderna sala de sport din Romania isi mareste capacitatea

Miercuri, 25 Ianuarie 2017, ora 19:03
6018 citiri
Cea mai moderna sala de sport din Romania isi mareste capacitatea

Sala Polivalenta din Cluj Napoca va intra intr-un proces de modernizare in perspectiva organizarii Campionatului European de Baschet din 2017.

Astfel, capacitatea salii va fi marita de la 7.300 la 9.300 de locuri, conform Digi Sport.

Costurile acestei modernizari se ridica la 3.5 milioane de euro.

Proiectul de renovare prevede instalarea unei noi tribune la etajul 3, ce va avea 1.000 de locuri, si a unei alteia la parter, ce va fi mobila.

Tara noastra va gazdui in 2017 una dintre cele 4 grupe de la Campionatul European de Baschet masculin din 2017, una dintre cele mai importante competitii sportive.

Romania face parte din grupa C, alaturi de Spania, Croatia, Cehia, Muntenegru si Ungaria.

Primele meciuri vor avea loc pe 1 septembrie, iar ultimele pe 7 septembrie.

In Polivalenta din Cluj va avea loc in acest an si Campionatul Euopean de Gimnastica. Initial, competitia trebuia organizata la Bucuresti, dar autoritatile nu au reusit sa construiasca o sala polivalenta din cauza contestatiilor privind castigatorul licitatiei.

Inaugurata in 2014, Polivalenta din Cluj a devenit punctul zero al sportului in sala din Romania. Nationala de handbal si echipa de Fed Cup a Romaniei au jucat in ultima perioada aici.

C.S.

Citeste si:
Miza alegerilor din Germania pentru România
Miza alegerilor din Germania pentru România
Bucureștiul se teme de o Europă cu mai multe viteze, de o criză economică adăugată la cea sanitară și de complicațiile pe care le poate produce Rusia la periferia estică a UE. România...
Ce se întâmplă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
Ce se întâmplă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
USR PLUS va depune o nouă moţiune de cenzură alături de AUR, în cazul în care Curtea Constituţională va decide că procedura depunerii moţiunii care este deja în Parlament este...
Sursa: Ziare.com