Cupa Romaniei: are loc tragerea la sorti pentru semifinale

Marti, 09 Iunie 2020, ora 13:35
4146 citiri
Cupa Romaniei: are loc tragerea la sorti pentru semifinale

Evenimentul va putea fi urmarit live pe Facebook Cupa Romaniei, YouTube FRF TV si la Digi, Telekom si Look.

In conformitate cu prevederile articolului 30 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF), la faza semifinalelor participa toate echipele calificate din faza sferturilor. Jocurile din cadrul semifinalelor se stabilesc prin tragere la sorti, echipele participante fiind repartizate, conform regulamentului, intr-o singura urna, astfel:

SC FC FCSB SA

ACS SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE

SC DINAMO 1948 SA

ACSM POLITEHNICA IASI

Se grupeaza echipele intre ele, rezultand doua jocuri, care se disputa in sistem tur-retur, prima echipa extrasa fiind organizatoarea jocului tur.

Cele doua manse ale semifinalelor Cupei Romaniei vor avea loc pe 24 iunie, respectiv 8 iulie. Programul complet va fi stabilit si comunicat ulterior pe site-ul frf.ro.

Partidele se vor desfasura in conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, "Organizarea si programarea Cupei Romaniei". La jocurile disputate in mansa dubla, daca dupa disputarea celor doua jocuri egalitatea se mentine (la puncte si golaveraj), golurile marcate in deplasare conteaza dublu, fiind declarata castigatoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Daca si in aceste conditii egalitatea persista, se vor aplica prevederile art.30.9 din ROAF.

In conformitate cu decizia Comitetului Executiv din 27 mai 2020, pana la finalul sezonului 2019-2020, echipele participante in Cupa Romaniei vor putea efectua 5 inlocuiri pe toata durata desfasurarii jocului. Pentru a nu fi afectata cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate in cel mult trei momente de intrerupere a partidei. In plus, cluburile participante in competitie pot inscrie in raportul arbitrului un numar maxim de 20 de jucatori, cu obligatia ca 8 dintre acestia sa fie jucatori formati la nivel national.

Citeste si:
Șase echipe din eșaloanele inferioare s-au calificat în optimile Cupei României
Șase echipe din eșaloanele inferioare s-au calificat în optimile Cupei României
Cupa României își reconfirmă statutul de “competiția surprizelor”. În faza optimilor de finală s-au calificat 6 formații din eșaloanele inferioare. Astfel, s-au calificat în...
Dan Petrescu, înjurat la Craiova! "Nu înțeleg, eu am fost și pe la Londra"
Dan Petrescu, înjurat la Craiova! "Nu înțeleg, eu am fost și pe la Londra"
Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi seară, că nu înţelege scandările la adresa sa ale fanilor Universităţii Craiova, el menţionând că este un om civilizat şi că...
Sursa: NEWS.RO
Comentarii