De ce doar o mica parte din pariori reuseste sa traiasca din pariuri sportive?

Advertorial
Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 12:42
31904 citiri
De ce doar o mica parte din pariori reuseste sa traiasca din pariuri sportive?
Foto: Marius Cadar

Se spune ca 9 din 10 pariori sunt pierzatori, insa realitatea este posibil sa fie chiar mai dura de atat. Parerile sunt impartite si nu avem nici o statistica definitorie pentru situatia globala, insa cei mai multi dintre specialisti sustin faptul ca aproximativ 1% dintre pariori reusesc sa realizeze profit in mod constant pe termen lung - ani la rand.

10% dintre pasionati reusesc totusi sa iasa pe profit pe o perioada medie de timp, cum ar fi 6 luni sau chiar 1 an. Ceea ce le opreste acestora seria pozitiva nu este nimic altceva decat disciplina si rabdarea. Practic, odata ce un parior reuseste sa fie pe plus dupa un an de zile - timp in care se presupune ca a jucat cel putin cateva sute bune de ponturi - este clar ca acesta si-a format un sistem de joc care functioneaza. Un sistem de joc bun, personalizat, nu poate fi intrerupt de nimic altceva decat de lipsa de autocontrol, cunoscuta si sub numele de stapanire de sine.

Cum joaca pariorii romani?

Cadar Marius, fondatorul celei mai active comunitati de pariori din tara, a realizat un sondaj de opinie adresat membrilor comunitatii PariuriX.com si urmaritorilor de pe pagina sa de Facebook. Aproximativ 5.000 de pariori au completat chestionarul, ale carui rezultate l-au facut pe Cadar Marius sa declare: "Pariorii din Romania sunt printre cei mai needucati pariori din lume!"

Iata cateva dintre cifrele care vorbesc de la sine:

  • 58% dintre respondenti nu isi aloca mai mult de cateva minute pentru analizarea si stabilirea unui pronostic;
  • Doar 23% dintre pariori isi tin o evidenta a investitiilor si castigurilor inregistrate;
  • Numai 31% dintre pasionati urmeaza o strategie clara sau se ghideaza dupa un set de reguli stricte.

Pe langa acestea, specialistul a facut si referire la faptul ca cea mai mare parte dintre pasionati nu sunt la curent cu reglementarile si au prejudecati total gresite si nefondate vizavi de casele de pariuri online si de sistemul care guverneaza acest fenomen in Romania, si anume ONJN.

Vezi lista caselor de pariuri licentiate in romania la onjn, la care poti paria 100% legal!

Fondatorul comunitatii PariuriX.com a ajutat mii de pariori sa debuteze cu dreptul in fenomen, avand o experienta de peste 10 ani in ceea ce priveste migrarea pariorilor de la agentiile de cartier la casele de pariuri online. Iata setul de reguli pe care il propune tuturor pasionatilor:

  • Stabileste-ti un buget destinat pariurilor si nu te abate de la el
  • Alege-ti o strategie de money management si urmeaz-o cu maxima strictete
  • Inspira-te din ponturile gratuite ale expertilor si nu cumpara niciodata ponturi
  • Tine-ti o evidenta clara a pariurilor ca sa poti analiza si descoperi ce, cand, unde si de ce a mers prost
  • Nu te astepta sa te imbogatesti peste noapte si nu juca niciodata la recuperare, pentru ca vei pierde totul!
  • Nu cauta o reteta sigura pentru ca asa ceva nu exista, cerceteaza si experimenteaza tu cu pasi marunti diverse formule de joc care se muleaza pe stilul tau.

Rasfoieste gratuit ghidul realizat de Marius Cadar!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sfaturi pariori pariuri sportive, #pariuri sportive online , #stiri din sport