Campioana de la judo care a fost bătută a ripostat: și iubitul antrenor a ieșit "șifonat" FOTO

Joi, 02 Decembrie 2021, ora 11:34
5740 citiri
Campioana de la judo care a fost bătută a ripostat: și iubitul antrenor a ieșit "șifonat" FOTO

Judoka Margaux Pinot, campioană olimpică la Tokyo, a postat un mesaj pe Twitter, însoţit de o poză a ei, în care arată că a fost bătută de antrenorul şi partenerul său de viaţă, Alain Schmitt.

"În noaptea de sâmbătă spre duminică, am fost victima unei agresiuni în casa mea de către partenerul şi antrenorul meu. Am fost insultată, lovită cu pumnul, dată cu capul de pământ de mai multe ori. Şi în cele din urmă sugrumată", a scris sportiva pe reţelele de socializare.

Reţinut iniţial, după plângerea sportivei, antrenorul a fost pus în libertate ulterior de o decizie justiţiei care a mâniat-o pe Pinot.

"Credeam că mor. Am mai multe răni, inclusiv un nas rupt şi 10 zile de întrerupere a activităţii. Astăzi justiţia a decis să-l elibereze. Ce valoare are apărarea lor calomnioasă împotriva rănilor mele şi a sângelui împrăştiat pe podeaua apartamentului meu? Ce lipsea? Moartea la sfârşit, poate? Probabil că judoul m-a salvat", a reacţionat ea.

În faţa instanţei, în care a apărut şi el cu contuzii pe faţă, Alain Schmitt, 38 de ani, a recunoscut o înfruntare cu sportiva de 27 de ani, dar a respins acuzaţiile că ar fi lovit-o, iar judecătorul a considerat insuficiente probele prezentate, astfel că l-a eliberat pe antrenor.

Parchetul din Bobigny, care a cerut o pedeapsă de un an cu suspendare pentru "violenţă foarte gravă, chiar şi pentru un infractor fără antecedente", a făcut apel la decizia de eliberare.

În palmaresul lui Margaux Pinot, care a luptat la două categorii (63 şi 70 kg), figurează o medalie de bronz la Campionatele Mondiale din 2019, două titluri de campioană europeană (2019 şi 2020) şi două medalii de argint la CE (2017, 2021). La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Pinot a cucerit medalia de aur cu echipa mixtă a Franţei.

Alain Schmitt urma să prea conducerea tehnică a lotului naţional feminin al Israelului, dar forul de judo din această ţară a renunţat la angajarea lui după scandalul izbucnit.

Sursa: News.ro

Nici bărbatul (fost judoka) nu a scăpat nevărămat în urma conflictului

Simona Halep spulberă visul românilor. Anunțul făcut de fostul lider mondial
Simona Halep spulberă visul românilor. Anunțul făcut de fostul lider mondial
Simona Halep a declarat, luni, la întoarcerea în ţară după ce a participat la Miami la primul său turneu de la ridicarea sancţiunii pentru dopaj, că şi-ar dori foarte mult să se califice...
Șanse minime de calificare pentru Simona Halep: ”Nu vreau să-mi fac speranţe prea mari”. Ce trebuie să se întâmple
Șanse minime de calificare pentru Simona Halep: ”Nu vreau să-mi fac speranţe prea mari”. Ce trebuie să se întâmple
Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, la întoarcerea în ţară după ce a participat la Miami la primul său turneu de la ridicarea sancţiunii pentru dopaj, că şi-ar dori foarte...
#Margaux Pinot, #judo, #judoka, #alain schmitt, #JO, #jocurile olimpice , #stiri din sport
Comentarii
Poza olimpiu
olimpiu
rank 5
Frantujii din justitia frantuza or lua pensii speciale