Obiectiv indraznet pentru Mihai Leu, la 53 de ani

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 10:15
1431 citiri
Obiectiv indraznet pentru Mihai Leu, la 53 de ani

Primul roman campion mondial la box profesionist si ulterior campion national de raliuri, Mihai Leu, vizeaza in acest an la al treilea titlu national consecutiv la Categoria I in Campionatul National de Viteza in Coasta. Competitia va debuta chiar in acest weekend cu etapa de la Cheile Gradistei, acolo unde sunt asteptati aproximativ 80 de piloti de top.

Leu, care a implinit 53 de ani pe 13 februarie, a obtinut titlul in 2019 si 2020 cu cateva etape inainte de incheierea sezonului. La fel ca in acesti doi ani, hunedoreanul va fi prezent la start la bordul unui Ferrari 458 Challenge.

In 2020, Mihai Leu s-a lovit de ghinion la etapa de la Cheile Gradistei, acolo unde prima urcare s-a facut pe uscat si era favorit, iar a doua a fost pe o ploaie torentiala, care i-a creat mari probleme din punct de vedere al aderentei. A incheiat pe 3 la categorie, insa ulterior a recuperat in clasament si si-a adjudecat titlul.

"Acest sezon e o mare provocare pentru mine. Vin dupa doua titluri si este o mica presiune, dar evident ca imi doresc sa devin din nou campion. Vremea de la Cheile Gradistei este schimbatoare in aceasta perioada. Drept dovada, joi se anunta ninsoare, iar sambata, la recunoasteri va fi soare. Poate fi o loterie din punct de vedere al rezultatelor, se pot schimba rapid conditiile de concurs", a declarat Leu.

Sambata sunt programate mansele de recunoasteri si antrenamentele cronometrate la Cupa Cheile Gradistei, iar duminica, de la 13.30 va avea loc prima urcare din cele doua manse de concurs.

Fanii vor putea urmari evenimentul in direct.

Citeste si:
Decizie radicală a primarului din Târgu Mureș după accidentul provocat de Mihai Leu: ”Nu voi mai permite”
Decizie radicală a primarului din Târgu Mureș după accidentul provocat de Mihai Leu: ”Nu voi mai permite”
Primarul municipiului Târgu Mureş, Soós Zoltán, anunţă că nu va mai accepta organizarea de curse automobilistice în oraş, după accidentul de sâmbătă, în care doi copii au fost...
Gestul lui Mihai Leu față de copiii pe care i-a rănit în raliul de la Târgu Mureș
Gestul lui Mihai Leu față de copiii pe care i-a rănit în raliul de la Târgu Mureș
Mihai Leu, implicat sâmbătă într-un accident la raliul de la Târgu Mureş, i-a invitat la masă pe cei doi copii care au fost loviţi uşor în accidentul în care monopostul său a fost...