VIDEO La 59 de ani, Nadia Comaneci a dezvaluit care este pasiunea ei secreta

Joi, 28 Ianuarie 2021, ora 07:29
18750 citiri
VIDEO La 59 de ani, Nadia Comaneci a dezvaluit care este pasiunea ei secreta
Nadia Comaneci / FOTO: facebook

Nadia Comaneci va implini pe 12 noiembrie 60 de ani si are in continuare o multime de surprize pentru fanii ei. Nu neaparat din gimnastica, sport unde a scris istorie si a cules laurii performantei.

Fortata de pandemie si de blocajul din SUA, Nadia s-a apucat e cantat la pian.

"Trying new things #hobbies #fun 😀 Incercand noi lucruri #hobburi #distractie", a scris ea pe instagram, postand un video in care isi antreneaza aptitudinile muzicale.

Anul trecut, ea facut acelasi lucru si a a acceptat sa cante ca un raspuns la o provocare lansata chiar de sotul ei, Bart Conner. La randul ei, si multipla campioana olimpica i-a provocat pe alti gimnasti sa-si arate talentele pe care le au.

Si fiul Nadiei, Dylan (14 ani), canta la pian, insa mai nou, tinde la o cariera in gimnastica, calcand pe urmele parintilor sai. Dylan a castigat un concurs in SUA, lucru de care Nadia a fost foarte mandra.

Romanca asteapta cu nerabdare vaccinarea, marturisind pentru digisport.ro ca s-a saturat sa stea in casa. "N-am mai iesit din barlog cu pandemia asta din martie, n-am mai calatorit nici macar local pentru ca este un risc care nu e necesar in momentul de fata. Dar sa speram ca ne vine randul la vaccin si se mai deschid portitele de siguranta. Sunt in Oklahoma acum, normal ca o sa ma vaccinez", a punctat ea pentru sursa citata.

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O aeronavă TAROM va purta numele Nadiei Comăneci: "Sunt onorată"
O aeronavă TAROM va purta numele Nadiei Comăneci: "Sunt onorată"
O aeronavă TAROM va purta numele Nadiei Comăneci, după ce marea campioană și-a dat acordul. Nadia Comăneci a acceptat propunerea TAROM ca una dintre aeronavele companiei să îi poarte...
Nadia Comăneci face dezvăluiri despre relația ei cu Ilie Năstase: Mi se pare amuzant
Nadia Comăneci face dezvăluiri despre relația ei cu Ilie Năstase: Mi se pare amuzant
Nadia Comăneci a fost prezentă la premiera filmului Nasty, care prezintă aspecte din viața lui Ilie Năstase. Nadia a vorbit la superlativ despre relația ei cu fostul tenismen. „Ilie e...
#Nadia Comaneci, #nadia, #pian, #pasiune, #secreta , #stiri din sport