Predictii sportive pentru 2014

Vineri, 10 Ianuarie 2014, ora 23:42
2382 citiri
Predictii sportive pentru 2014

In 2014, activitatea sportiva este foarte bogata in evenimente importante, cum ar fi Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, Campionatul Mondial din Brazilia, Roland Garros si altele.

La ce sa ne asteptam? Ce echipe vor straluci in Campionatul Mondial de fotbal? PSG va castiga Liga Campionilor? Ce se va intampla la Roland Garros? Dar la Campionatele europene de atletism sau rygby? Cate medalii de aur va castiga, de exemplu, Franta?

Olivier, medium (prezent in diverse emisiuni televizate sau la radio, cunoscut si pentru consultatiile pe care le ofera in cabinetele din Paris, Grenoble, Geneva, ca si prin telefon) si Samaels, astrolog, au raspuns la aceste intrebari si au dat predictii destul de surprinzatoare.

Iata-le, potrivit L'Internaute

Campionatul Mondial din Brazilia

Olivier: Nationala Frantei va dezamagi pe teren cu jucatori foarte incordati. Frank Ribery se va accidenta inainte de competitie, ceea ce va penaliza echipa. Greseli grave in aparare, mai ales din partea portarului Hugo Lloris.

In schimb, Olivier Giroud va fi una dintre marile surprize ale acestui campionat. Echipa nationala a Frantei (les Bleus) va ajunge in sferturile de finala si va juca la maximum, dar anumiti fotbalisti numiti in ultimul minut vor semana zazanie in grup.

Pentru Samaels, coeziunea grupului este evidenta. S-ar parea ca datele de 15, 20 si 25 iunie 2014 ii permit sa bata Elvetia, Ecuadorul si Hondurasul.

Potrivit lui Olivier, Brazilia va fi penalizata prin accidentari in ultimile minute, de aceea se va opri in semifinale. Spania va lipsi, in finala ramanand Italia si Germania. Dimpotriva, Samaels vede in Brazilia favorita pentru victoria finala.

Tarile de Jos si Argentina isi vor dezamagi fanii, in schimb Portugalia va ajunge in sferturile de finala cu un Cristiano Ronaldo aflat intr-o forma exceptional. La fel o echipa africana.

Zlatan Ibrahimovici si Messi

Olivier prevede ca spre sfarsitul sezonului Ibra va parasi PSG. Satul de divergentele cu sefii clubului, va solicita un transfer. Posibil sa ia directia Italiei, o tara pe care o cunoaste foarte bine, deoarece a jucat la Juventus Torino, la AC Milan si la Inter Milan.

Messi nu va mai fi in forma-i cunoscuta, comparativ cu Cristiano Ronaldo, de exemplu. Peste doi ani, argentianul va parasi gruparea FC Barcelona si va juca in Anglia la Manchester United.

Surprize la Roland Garros

Olivier: In 2014, Rafael Nadal nu va merge mai departe de semifinale. Sarbul Novak Djokovici va castiga turneul. Tsonga va fi la un nivel mai bun decat Richard Gasquet. In ceea ce-l priveste pe Roger Federer, din nou va cunoaste un an greu, cu dureri la incheietura mainii si la glezne. La femei, nu vor fi surprize notabile.

Samaels: Rafael Nadal va fi bine pozitionat, cu multe aspecte victorioase, chiar daca rivalii sai sunt excelenti. Pentru Roger Federer, planetele nu-i vor fi prielnice si nu-i vor facilita jocul. O victorie in cazul lui e putin probabila.

Formula 1

Sezonul de Formula 1 in 2014 va fi marcat de un eveniment tragic, conform lui Olivier care prevede decesul unui pilot.

Sebastian Vettel nu va fi campionul lumii in cele cinci curse, iar pilotul francez Romain Grosjean va obtine rezultate foarte bune in 2014. Insa, spre sfarsitul anului va parasi echipa Lotus. Samaels merge mai departe si crede ca Romain Grosjean poate spera la podium.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#predictii sportive 2014, #Campoionatul Mondial Brazilia previziuni, #previziuni sport 2014 , #stiri din sport