Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Puștiul-minune care a lăsat America pentru a se umple de medalii în România. Unde a ales să facă școala

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 06:11
8195 citiri
Puștiul-minune care a lăsat America pentru a se umple de medalii în România. Unde a ales să facă școala
Nicholas Țârcă

Din dragoste pentru gimnastică, Nicholas Țârcă, puștiul de 17 ani născut în Tennessee, a lăsat America și câștigă medalii peste medalii în România, țara de origine a părinților săi.

La ultimul concurs la care a participat, Campionatele Naționale de Juniori, sportivul a plecat acasă cu 7 medalii, dintre care 4 de aur.

„Mă simt bine când văd câte medalii am câștigat, dar știu că pot să fac mai bine integralele. Pentru asta muncesc”, spune Nicholas Țârcă, campion național în proba de individual compus.

Pandemia cu coronavirus l-a ținut pe Nicholas blocat în România un an și jumătate. Abia acum 3 luni a reușit să își viziteze rudele și prietenii din America.

„Am fost în vară, îmi e foarte dor de prietenii mei de acolo și lor de mine. După Crăciun voi merge și vreau să concurez și acolo în câteva concursuri”, a adăugat Nicholas.

„La anul voi merge în State la colegiu, dar voi continua să merg la concursuri cu echipa României”, a declarat sportivul.

40 de juniori de la 10 cluburi din țară s-au întrecut la Izvorani în probele de individual compus și în finalele pe aparate, în cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică Masculină.

Competiția a fost organizată pentru Juniori II (nivel 3 și 4) și Juniori I (nivel 5).

La finalul concursului, Nicholas Țârcă, legitimat la CSA Steaua București a devenit campion național în proba de individual compus la Juniori I, nivel 5. În finalele pe aparate, Nicholas a mai luat șase medalii, dintre care trei de aur.

Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Gigi Becali este un tip credincios, care respectă cu strictețe posturile din preajma marilor sărbători. Nu face excepție nici postul Paștelui, care se află în derulare. Patronul FCSB a...
Cine sunt prezentatorii celui mai nou canal tv de sport din România
Cine sunt prezentatorii celui mai nou canal tv de sport din România
Noul canal al Televiziunii Române, TVR Sport intră în emisie sâmbătă, 30 martie 2024, la ora 07.00. Televiziunea Publică anunță că TVR SPORT este al 14-lea canal al instituției şi va...
#Nicholas Tarca, #gimnastica, #America, #Romania , #stiri din sport