Echipele romanesti au facut minuni in Liga Campionilor

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 11:50
2337 citiri

Echipele de club romanesti au reusit in aceasta saptamana sa rastoarne calculele hartiei si sa produca mari surprize in Liga Campionilor la volei si baschet. Considerate victime sigure dupa evolutiile din primele etape, formatiile care evolueaza in principala competitie de pe continent, au obtinut victorii de prestigiu.

La volei feminin, Dinamo Bucuresti a furnizat cea mai mare surpriza a etapei, reusind sa se impuna in fieful liderului Grupei C a Ligii Campionilor, Galatasaray Istanbul, cu 3-2 (-21, 23, -18, 14, 10), intr-un meci de rar dramatism. Dupa ce a pierdut in primele doua jocuri, 1-3 acasa cu Busto si 3-1 in deplasare cu Mulhouse, jucatoarele din Stefan cel Mare au in continuare sperante de calificare, desi pare o misiune imposibila. Iata si clasamentul la zi:

1.Galatasaray (Turcia) 7p 2. Unendo Yamamay Busto (Italia) 6p 3. ASPTT Mulhouse (Franta) 3p 4. Dinamo 2p

In competitia masculina, CVM Tomis Constanta aflata la prima participare in Liga Campionilor a produs o mare surpriza, invingind pe Litoral, 3-0 (18,23,20), campioana Turciei, Fenerbahce Istanbul. In primele doua meciuri Tomis a pierdut cu acelasi scor, 3-0, afara cu Dinamo Moscova si Belchatov din Polonia, acasa. Clasamentul grupei E din care fac parte constanteni se prezinta astfel:

1.PGE Skra Belchatow (Polonia) 9p 2. Dinamo Moscova (Rusia) 6p 3. CVM Tomis 3p 4. Fenerbahce (Turcia) 0p

Celelalte doua reprezentatnte in Liga Campionilor la volei au pierdut meciurile disputate in aceasta etapa. La feminin Tomis Constanta a fost invinsa cu 3-0 pe teren propriu de Dinamo Kazan si ocupa locul doi in grupa E, pastrand intre echipele romanesti participante cele mai mari sanse de calificare in faza superioara. La masculin, Remat Zalau a inregistrat a treia infrangere consecutiva cu 3-0 in grupa G, ultima cu francezi de la Arago Sete.

Campioana Romaniei la baschet feminin CSM Targoviste, aflata in premiera in Euroliga, a scris miercuri, pe teren propriu, o pagina de istorie, obtinand prima victorie pentru o echipa romaneasca in aceasta competitie. Dambovitencele s-au impus in fata rusoaicelor de la Nadejda Orenburg, scor 79-76 (44-41), in cea de-a treia partida din Grupa B.

In primele doua meciuri din grupa, au fost invinse pe teren propriu, de italiencele de la Famila Schio, scor 75-76 si, in deplasare, de Fenerbahce, scor 48-73. CSM Targoviste se afla pe locul sase in grupa, penultimul, cu 4 puncte.

La handbal masculin, HCM Constanta, a suferit a patra infrangere in grupele Champions League, in fata finalistei de anul trecut a competitiei, Atletico Madrid, scor 28 - 23.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#Echipele romanesti fac minuni, #Liga campionilor la volei, #victorii de prestigiu , #volei