Whitewater pe raul Jiu
Sporturi / whitewater
In perioada 18-20 iulie va fi organizata o intalnire whitewater pe raul Jiu, in jurul manastirii Lainici. Vor fi atat trasee facile pentru incepatori cat si portiuni dificile pentru cei experimentati, informeaza site-ul xtrem.ro. Termenul whitewater inglobeaza mai multe sporturi nautice, printre care rafting, trek sau caiac.

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei whitewater . Această zonă va concentra articolele categoriei Sporturi din Ziare.Com care au subiectul principal: whitewater.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - whitewater, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Sporturi , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.