Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini

Sambata, 25 Mai 2024, ora 05:27
1533 citiri
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
FOTO: GSMArena

Spotify a decis să înceteze definitiv producția și suportul pentru Car Thing, playerul muzical pentru mașini, la mai puțin de un an de la lansarea sa. Utilizatorii au început să primească notificări că dispozitivul va deveni inutilizabil începând cu data de 9 decembrie.

Compania nu intenționează să ofere compensații sau scheme de rambursare pentru utilizatorii afectați și nici nu va transforma Car Thing într-un proiect open-source. În schimb, Spotify a recomandat clienților să restabilească setările din fabrică ale dispozitivului și să-l recicleze în mod responsabil.

Declarația Spotify

„Renunțarea la Car Thing este parte din eforturile noastre de a simplifica ofertele de produse. Înțelegem că poate fi dezamăgitor, dar această decizie ne permite să ne concentrăm pe dezvoltarea de noi funcții și îmbunătățiri care vor oferi, în cele din urmă, o experiență mai bună tuturor utilizatorilor Spotify”.

Car Thing a fost inițial disponibil pe bază de invitație în aprilie 2021, iar ulterior a fost deschisă o listă publică de așteptare. În februarie 2022, dispozitivul a fost lansat pentru vânzare generală la prețul de 90 de dolari, însă producția a fost oprită doar cinci luni mai târziu.

Hardware-ul Car Thing, deși bine realizat, funcționa mai degrabă ca un controller pentru aplicația Spotify de pe telefonul mobil decât ca un player independent, ceea ce i-a limitat atractivitatea. Deși a găsit o comunitate de utilizatori de nișă, dispozitivul nu a avut succesul scontat.

Spotify a confirmat că nu există planuri pentru un înlocuitor sau o nouă versiune a Car Thing. Astfel, utilizatorii sunt încurajați să se debaraseze responsabil de dispozitivele lor și să se aștepte la noi funcții și îmbunătățiri din partea companiei în viitor.

Logitech anunță MX Ink, a doua generație a stiloului său XR (Extended Reality)
Logitech anunță MX Ink, a doua generație a stiloului său XR (Extended Reality)
Logitech a lansat noul stylus MX Ink, versiunea a doua a stiloului său XR (Extended Reality). Prima generație, VR Ink pentru PC VR, lansată în 2019, necesita stații de bază SteamVR Tracking...
Apple nu va introduce noile funcții de inteligență artificială în Europa până la finalul anului. Care este motivul
Apple nu va introduce noile funcții de inteligență artificială în Europa până la finalul anului. Care este motivul
Regulile de protecție a consumatorilor din Uniunea Europeană sunt motivul invocat de Apple pentru care funcțiile de inteligență artificială din noul iOS 18 nu vor fi lansate în acest an....
#spotify, #accesorii, #tehnologie , #spotify
  1. Apple nu va introduce noile funcții de inteligență artificială în Europa până la finalul anului. Care este motivul
  2. Uniunea Europeană se apropie de aprobarea unei legi controversate privind scanarea mesajelor digitale, inclusiv a celor criptate
  3. Ce va lansa Apple în loc de ochelarii Vision Pro 2
  4. Portul de la frontiera Uniunii. Cele mai importante transporturi din Portul Constanța în 2023
  5. Care este cea mai falsificată bancnotă din România. Avertismentul BNR
  6. Aerul condiționat arde la buzunare. Cu cât crește factura la energie în zilele caniculare
  7. Cum arată prima mașină electrică "chinezească" produsă în Europa. Va concura puternic Dacia Spring VIDEO
  8. De ce România nu a fost afectată de pana uriașă de curent din Europa de Est
  9. Încă 700 de lei de la stat, pentru o categorie de români: Klaus Iohannis a semnat
  10. Super-afacere pe criză: profit-record făcut de un cunoscut lanț de covrigării