De ce nu își lasă o mamă fiica să se spovedească: ”Îmi e foarte frică să nu mor nespovedită”

Luni, 08 August 2022, ora 14:25
4900 citiri
De ce nu își lasă o mamă fiica să se spovedească: ”Îmi e foarte frică să nu mor nespovedită”
O femeie nu este lăsată de propria mamă să se spovedească FOTO Basilica

ÎPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, a făcut public un mesaj primit de la o tânără care susține că nu se simte bine și că vrea să se spovedească, însă mama ei se opune categoric.

Mai exact, îi este teamă că, dacă își lasă fiica să se spovedească, aceasta se va călugări, lucru cu care nu este de acord, potrivit svnews.ro.

”Mă numesc … și aș dori să vă întreb ce pot face dacă vreau să mă duc să mă spovedesc, dar mama nu mă lasă și am insistat foarte mult, dar tot nu e de acord pentru că spune să mai aștept o săptămână ca să rezolv întâi alte probleme. Dar eu mă simt foarte rău de 3 săptămâni cu inima și deși nu știu dacă am vreo problemă cardiacă, îmi este foarte frică să nu mor nespovedită, întrucât am niște dureri puternice la inimă. Nu știu cum să fac să mă lase să merg la spovedit zilele următoare, la părintele duhovnic și din cauza aceasta am ajuns să mă cert și foarte rău cu ea, deși nu vreau, și nu știu cum ar trebui să procedez? Ei îi este frică de fapt că dacă mă duc să mă spovedesc, o să mă duc să mă călugăresc și nu e de acord. Eu voiam să fac acest lucru, deși nu știu când ar fi momentul și la ce mănăstire să merg. Îmi puteți da niște îndrumări?”, este mesajul pe care l-a trimis femeia lui ÎPS Calinic.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților i-a transmis ”să nu neglijeze sfatul părinților”.

”Dacă nu aveți posibilitatea să mergeți la duhovnicul dumneavoastră, încercați să îl contactați altfel, pentru a vă sfătui, și nu neglijați sfatul părinților”, a fost răspunsul ierarhului.

Bancul Zilei: De ce vrea să se spovedească o femeie
Bancul Zilei: De ce vrea să se spovedească o femeie
- Părinte, vreau să mă spovedesc. - Fiica mea, te-ai spovedit azi dimineață. - Părinte, între timp a apărut o actualizare de date...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#spovedanie, #ips calinic, #calugarita , #stiri sociale