Stâlpi de iluminat, montați chiar în mijlocul unui trotuar îngust din Alba Iulia: ”Facem, dar nu gândim”. Cum se apără autoritățile VIDEO

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 19:11
3142 citiri
Stâlpi de iluminat, montați chiar în mijlocul unui trotuar îngust din Alba Iulia: ”Facem, dar nu gândim”. Cum se apără autoritățile VIDEO
Oamenii sunt nevoiți să facă slalom printre stâlpii de iluminat sau să meargă pe stradă FOTO captură video PROTV

Pietonii din Alba Iulia sunt extrem de nemulțumiți de rezultatul unei lucrări pentru înlocuirea rețelei de iluminat public.

În mijlocul unui trotuar îngust au fost puși stâlpi de iluminat, astfel că oamenii sunt nevoiți să facă slalom printre ei sau să meargă pe stradă.

”Ca la români. Adică numai noi putem face așa ceva. Facem o idee, dar nu gândim. Dacă am trecut eu pe celălalt trotuar, ce să mai avem pretenții și la cărucior”, a declarat un bărbat, potrivit Știrile PROTV.

”Nu e de ajuns că e circulația foarte mare în zona asta și pe lângă că trebuie să trecem pe trotuar, acum trebuie să ocolim și stâlpi și trebuie să fim atenți să nu ne lovească cineva. Nu poți să treci cu copilul cu căruciorul”, a reclamat și o femeie.

Autoritățile s-au apărat spunând că au respectat proiectul rețelei de iluminat public. În urma reclamațiilor, iau însă în calcul să lărgească trotuarul.

”Proiectanții au realizat un proiect în care au respectat normativele, distanța față de carosabil. Vom încerca să avem o discuție cu proiectanții ca să vedem dacă găsim soluții și una dintre soluțiile extreme ar fi lărgirea trotuarului”, a declarat Marius Filimon, viceprimar Alba Iulia.

#stalpi iluminat, #alba iulia, #trotuar , #eveniment