Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Voiculescu, despre arestarea judecatorului Mustata: O premiera care ma face sa ma simt special

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 22:24
5750 citiri
Voiculescu, despre arestarea judecatorului Mustata: O premiera care ma face sa ma simt special
Foto: Realitatea TV

Retinerea si arestarea preventiva a magistratului Stan Mustata exact la termenul dosarului "Telepatia" nu este o coincidenta, considera presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

Potrivit lui Voiculescu, DNA a mizat in aceasta actiune "pe amploarea scandalului mediatic in raport cu numele Voiculescu".

"E impresionant modul in care DNA stie sa isi aleaga momentele, precum si modul in care reuseste sa creeze un spectacol din obiectul muncii, de altminteri menit sa se desfasoare discret.

Exista totusi o premiera care ma face sa ma simt special pentru aceasta institutie si pentru 'coordonatorul din umbra': insolitul felului in care au decis sa actioneze impotriva celor doi judecatori (Stan Mustata si Viorica Dinu - n.red.) repartizati in cazul Telepatia, atat pe fond, cat si la apel, mizand pe amploarea scandalului mediatic in raport cu numele Voiculescu.

O 'opera' demna de un departament de marketing competent", a scris miercuri pe blog Dan Voiculescu.

Intr-o postare cu titlul "Cronica unui spectacol bine regizat", Voiculescu afirma ca a depus, miercuri, la Parchetul General sesizarea prin care solicita "anchetarea DNA pentru constituire de grup infractional organizat".

"Cum nu cred in coincidente, consider ca ridicarea judecatorului Mustata exact la termenul dosarului Telepatia a avut ca scop alaturarea numelui meu de acuzatiile aduse acestuia. In caz contrar, de ce ar fi existat sincronizarea aceasta perfecta?

Aceste acuzatii ar fi stat in picioare, la fel de bine, si cu o zi inainte sau dupa termen. De altfel, asa cum reiese din comunicatul DNA, infractiunile la care fac referire procurorii in cazul Mustata nu au absolut nicio legatura cu persoana mea", mai scrie Voiculescu.

Judecatorul Stan Mustata, arestat preventiv (Video)

Judecatorul Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in dosarul de mita in schimbul unor solutii favorabile in dosare.

DNA: Judecatorul Mustata a cerut 30.000 de euro pentru a face trafic de influenta

De asemenea, judecatoarea Viorica Dinu a fost arestata in urma cu un an tot pentru mita. Aceasta urma sa judece procesul "Telepatia".

Judecatorul Mustata, la DNA: Cititi solutiile, aduceti banii, dovediti ca i-am primit!

C.S.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Dan Voiculescu arestare judecator Musta a, #judecator Stan Musta a dosar Voiculescu , #Dan Voiculescu
Comentarii
Poza joianaiiiiii
joianaiiiiii
rank 5
Poza schmit
schmit
rank 5
E clar felix...... .."care ma face sa ma simt " cä sunt la ränd