Cati bani ar fi cerut judecatorul Mustata pentru a-l scapa de inchisoare pe Mihai Stoica

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 10:56
6641 citiri
Cati bani ar fi cerut judecatorul Mustata pentru a-l scapa de inchisoare pe Mihai Stoica

Judecatorul Stan Mustata s-a oferit sa-l ajute pe Mihai Stoica sa scape de inchisoare in schimbul unei sume uriase de bani.

Conform procurorilor DNA, judecatorul ar fi fost dispus sa-l elibereze pe Mihai Stoica contra sumei de 500 de milioane de lei vechi, dar s-ar fi multumit si cu 300 de milioane de lei vechi.

"Despre STOICA Mihai, zis 'MEME', MUSTATA Stan a afirmat ca poate sa dispuna o solutie favorabila - punere in libertate sau scaderea pedepsei - in schimbul unei sume de bani pe care initial nu a precizat-o, prilej cu care judecatorul a comentat faptul ca STOICA Mihai are bani si ca are multi avocati. Ulterior, cu prilejul discutiei din data de 28.04.2014, MUSTATA Stan a precizat ca suma de bani pe care ar fi putut sa o plateasca STOICA Mihai, in schimbul solutiei favorabile, putea sa fie de 500 de milioane lei vechi sau chiar 400 de milioane, insa nu mai putin de 300 milioane", se arata in referatul procurorilor, conform Digi 24.

Sub treizeci da-l in...

Intr-o discutie purtata acum doua zile cu alt inculpat, Ion Boraciu, Stan Mustata a raspuns afirmativ la intrebarea: "Il poti ajuta pe Meme?".

Ion Boraciu: Ce-ai facut cu Meme? Mai poti sa faci ceva cu Meme?

Stan Mustata: Cincizeci, patruzeci, treizeci. Sub treizeci da-l in...

Asta dupa ce la inceputul lunii, judecatorul Mustata a comentat astfel cazul lui Mihai Stoica: "I-am admins in principiu, ca se admite. Pana pe 16, spune-i: 'Ba, ti-am zis ca de admis in principiu, ma obliga legea, da' mai departe o... Pe lege... sa fiu al dracu'".

De asemenea, Mustata i-a cerut lui Boraciu, la jumatatea lunii aprilie, s-o contacteze pe avocata lui Meme si sa-i propuna o intelegere. La auzul ca Mihai Stoica n-a dorit atunci sa fie ajutat, judecatorul arestat preventiv de DNA a rabufnit.

Ion Boraciu: Nu vrea, zice ca pe bune iese si...

Stan Mustata: Fir-ar mama ei a dracu'! Baga-si-ar... in mama ei!

Inca nu se cunoaste daca Mihai Stoica a acceptat in cele din urma oferta judecatorului.

Judecatorul Stan Mustata, arestat preventiv (Video)

Mihai Stoica ispaseste la Penitenciarul Rahova, din data de 4 martie, o pedeapsa de 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

23 mai e data la care va fi judecata la Curtea de Apel Bucuresti contestatia in anulare formulata de Mihai Stoica.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#judecator Mustata bani Mihai Stoica , #Mihai Stoica