Nicolae Stanciu, după egalul cu Belarus: "Sunt lucruri pe care nu le putem controla"

Vineri, 13 Octombrie 2023, ora 07:13
1898 citiri
Nicolae Stanciu, după egalul cu Belarus: "Sunt lucruri pe care nu le putem controla"
Nicolae Stanciu. FOTO: captura video: Twitter

Naţionala României a ratat şansa de a urca pe primul loc în Grupa I de calificare la Campionatul European, după ce a remizat la Budapesta cu Belarus, scor 0-0.

Nicolae Stanciu, căpitanul tricolorilor în aceste preliminarii, crede că meciul cu Israel va fi decisiv.

„Sunt destul de dezamăgit, îmi asum acest eşec având în vedere ocazia pe care am avut-o în prima repriză. Îmi asum responsabilitatea. Cred că dacă marcam altul era cursul jocului. Dar la fel bine cum suntem dezamăgiţi acum, ştim ce forţă are acest grup, mentalitatea grupului. De mâine sunt sigur că ne vom concentra exclusiv pe Andorra şi să luăm cele 3 puncte duminică.

Rămânem neînvinşi, este păcat că nu am reuşit să câştigăm cele 3 puncte azi. Un lucru ce se întâmplă, sau ce se va întâmpla în noiembrie… nu ne gândim, pentru că sunt lucruri pe care nu le putem controla. Ne gândim la Andorra, să luăm cele 3 puncte şi după dacă merităm să fim la European, cu siguranţă vom fi acolo. Şi dacă câştigam astăzi, şi dacă nu câştigam, avem un meci cu Israel care era decisiv şi la fel ca şi acum trebuie să mergem să câştigăm.

E frustrant când ai atâta posesie şi controlezi jocul de la un capăt la altul şi nu am reuşit să marcăm. E greu, adică nu a fost uşor să joci împotriva unei echipe care se apăra cu 8-9 oameni, care juca fără nicio presiune şi cu un om nou. Nu e o scuză. Din păcate nu am luat cele 3 puncte şi indiferent cum trebuie să luăm cele 3 puncte cu Andorra„, a spus Nicolae Stanciu după Belarus – România 0-0.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

A fost lansat filmul despre Generația de Aur: ”Pe vremea aceea nu aveam WhatsApp”
A fost lansat filmul despre Generația de Aur: ”Pe vremea aceea nu aveam WhatsApp”
Filmul "Hai, România - Povestea Generaţiei de Aur" a fost lansat, miercuri seara, la Cinema City AFI Cotroceni din Capitală în prezenţa foştilor internaţionali români care în 1994 reuşeau...
Ea e noul căpitan al naționalei după retragerea Cristinei Neagu
Ea e noul căpitan al naționalei după retragerea Cristinei Neagu
Meciurile cu Croaţia din preliminariile Campionatului European 2024 reprezintă un nou început pentru echipa naţională de handbal feminin, care pleacă la drum cu un nou căpitan - Cristina...
#Stanciu, #Romania, #nationala, #egal, #Belarus, #probleme , #stiri fotbal