Boloni il ia la Standard Liege pe "Cristiano Ronaldo al Romaniei"

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 21:16
3176 citiri
Boloni il ia la Standard Liege pe "Cristiano Ronaldo al Romaniei"

Telenovela transferului lui Gicu Grozav la Standard Liege pare aproape de final, belgienii fiind de acord sa plateasca o suma de transfer pentru tanarul atacant roman.

"Suntem in tratative foarte avansate cu Standard Liege si putem spune ca 90 % Gicu Grozav va pleca in Belgia. Il vom ceda acolo definitiv", a declarat Nicolae Lupu, presedintele executiv al Unirii Alba Iulia, in Prosport.

Pretul pe care echipa lui Boloni il va plati pentru Grozav este unul nu foarte mare, aproximativ 300.000 de euro.

Grozav a fost in probe la Liege in vara anului trecut, insa belgienii sperau sa-l legitimeze fara a mai plati vreun euro cent celor de la Alba Iulia.

Poreclit de apropiati "noul Cristiano Ronaldo", Grozav provine dintr-o familie de fotbalisti, tatal si fratele sau jucand pentru Unirea Alba Iulia iar unchiul sau este fostul dinamovist Cornel Talnar.

Ladislau Boloni este cunoscut in lumea intreaga ca fiind antrenorul care l-a promovat pe Cristiano Ronaldo in fotbalul mare. Romanul l-a adus pe lusitan la prima echipa a lui Sporting cand acesta avea doar 17 ani, Ronaldo devenind 7 ani mai tarziu cel mai scump sportiv din istoria fotbalului dupa transferul la Real Madrid.

#Ladislau Boloni, #Gicu Grozav, #Grozav transfer Standard Liege , #Ladislau Boloni