George Tucudean crede ca Adrian Cristea nu a avut noroc la Liege

Duminica, 30 Iunie 2013, ora 12:44
1684 citiri
George Tucudean crede ca Adrian Cristea nu a avut noroc la Liege

Varful celor de la Standard Liege, fostul dinamovist George Tucudean a explicat in opinia sa de ce fostul sau coleg din Belgia, romanul Adrian Cristea nu s-a putut impune si a fost trimis inapoi la Petrolul Ploiesti, in Liga I, dupa imprumutul aferent de 6 luni.

"Fara indoiala ca Adi este un jucator peste nivelul din Romania. N-a avut noroc insa. Lumea nu il cunostea deloc ca jucator cand a venit aici. Daca ar mai fi ramas jumatate de an macar in plus, le-ar fi placut, sunt sigur.", a vorbit atacantul pentru DolceSport.

Tot el a mai declarat: "Probabil faptul ca si domnul Mircea Rednic s-a asteptat la mai multe de la el, asta a contat, insa nu poti mereu sa dai totul. A intrat si in niste meciuri dure si n-a facut-o prea bine poate. Este alt campionat, joci 3-4 meciuri si nu te poti obisnui direct cu ritmul si cu fotbalul de acolo."

Tucudean are 11 meciuri jucate in sezonul trecut la Liege, unde nu a marcat vreun gol, in timp ce Cristea a bifat doar 8 partide, fara sa marcheze nici el.

D.A.

#declaratii tucudean standard despre cristea, #cristea nu a avut noroc standard, #declaratii standard tucudean despre cristea , #stiri Standard Liege