Rednic a inceput curatenia de iarna la Standard Liege

Joi, 10 Ianuarie 2013, ora 12:00
1729 citiri
Rednic a inceput curatenia de iarna la Standard Liege

Mircea Rednic, antrenorul formatiei Standard Liege, a inceput curatenia de iarna a lotului gruparii belgiene.

Tehnicianul roman a renuntat deja la trei jucatori iar un al patrulea este pe lista neagra, urmand a parasi echipa in perioada urmatoare.

Primul plecat de la Standard este fundasul israelian Rami Gershon, imprumutat pana in vara la Celtic Glasgow. Scotienii au si optiunea de a-l achizitiona definitiv la finalul sezonului.

Cel de-al doilea plecat este pustiul Guillermo Andres Mendez Aguilera. Mijlocasul uruguayan in varsta de 18 ani a fost trimis, tot sub forma de imprumut, la Sint-Truiden, insa va reveni la Standard in vara pentru ca este un jucator de perspectiva.

In fine, nigerianului Marvin Ogunjimi i-a fost scurtata cu jumatate de an sederea la Liege, atacantul in varsta de 25 de ani urmand a reveni la clubul de care apartine, Mallorca.

Cel de-al patrulea jucator de care Rednic vrea sa scape este portarul turc Sinan Bolat. El nu intra in planurile antrenorului roman si i se cauta de zor o echipa, dupa ce transferul la Fulham a picat in ultima clipa.

Mircea Rednic a anuntat inca de la numirea in functia de antrenor al lui Standard ca in pauza competitionala din iarna va renunta la mai multi fotbalisti.

M.D.

#Rednic curatenie Standard Liege, #jucatori dati afara Rednic, #jucatori Standard Liege , #stiri Standard Liege