Rednic are probleme in Belgia. Fanii nu-l vor pe Kapetanos

Marti, 22 Ianuarie 2013, ora 12:44
1721 citiri
Rednic are probleme in Belgia. Fanii nu-l vor pe Kapetanos

Mircea Rednic, antrenorul lui Standard Liege, are probleme in Belgia din cauza posibilului transfer al lui Pantelis Kapetanos.

Tehnicianul roman le-a cerut sefilor sa-l cumpere pe atacantul celor de la CFR Cluj, considerand ca grecul se poate integra imediat in echipa si o poate ajuta pe Standard sa prinda un loc de cupe europene in acest sezon.

Totusi, fanii belgieni nu sunt incantati de cifrele varfului elen si il critica pe Rednic.

Multe dintre comentariile din presa belgiana, postate la articolele despre venirea lui Kapetanos, nu sunt deloc pe placul lui Mircea Rednic:

"Kapetanos nici macar nu este titular la CFR Cluj. El a marcat trei goluri in acest sezon de Champions League, insa costa trei milioane de euro, cred ca e prea mult!"

"A marcat 15 goluri in 75 meciuri! Un adevarat atacant!"

"Eu l-a prefera mult mai mult pe Paulo Henrique, care cunoaste campionatul nostru, in fata acestui ilustru necunoscut."

In plus, suporterii lui Standard se tem de fragilitatea grecului, care a suferit mai multe accidentari serioase in ultimii ani.

Mircea Rednic considera insa ca Pantelis Kapetanos se poate adapta de minune la Liege, el transmitandu-le sefilor ca varful de atac elen ar putea marca 15 goluri pe sezon, asa cum a facut si in Liga 1, atunci cand a fost sanatos si a putu juca.

M.D.

#Kapetanos transfer Standard Liege, #Rednic Kapetanos Standard Liege, #Rednic antrenor Standard Liege , #stiri Standard Liege