Rednic joaca tare in Belgia

Vineri, 28 Decembrie 2012, ora 13:36
1647 citiri
Rednic joaca tare in Belgia

Mircea Rednic, antrenorul formatiei Standard Liege, are planuri mari in Belgia, motiv pentru care cere insistent conducerii transferuri care sa intareasca lotul de jucatori.

Tehnicianul roman vrea s-o duca pe Standard pe podiumul clasamentului din Belgia, dar sustine ca are nevoie de fotbalisti noi.

"In primul rand, trebuia sa ajungem intre primele sase echipe din campionat. Dar acum trebuie sa ajungem pe podium. Din acest motiv am cerut intarirea lotului. Sa nu ma intelegeti gresit, sunt multumit de jucatori, insa intotdeauna e loc de mai bine.

Daca pe teren am incheiat acest an, mai am un meci de jucat, de aceasta data in biroul presedintelui clubului. Nu voi incepe sa spun nume sau imi anunt dorintele, dar un lucru va pot spune, vreau sa vad fotbalisti noi la antrenamente", a spus Rednic dupa meciul cu Germinal Beerschot.

Un antrenor roman face spectacol in Belgia

Standard Liege a incheiat anul 2012 pe un meritoriu loc cinci in clasamentul primei divizii belgiene, cu 38 de puncte, la numai doua puncte in spatele lui Lokeren, formatie ce ocupa ultimul loc de pe podium.

#Rednic Standard Liege, #Rednic rezultate Standard Liege, #Rednic transferuri Standard Liege , #transferuri