Steaua, victorie chinuita in primul meci din 2012

Duminica, 29 Ianuarie 2012, ora 20:55
2845 citiri
Steaua, victorie chinuita in primul meci din 2012

Steaua Bucuresti a debutat cu o victorie in noul an, aceasta fiind obtinuta in fata bulgarilor de la Levski Sofia, scor 2-1, in cadrul turneului de pregatire din Antalya (Turcia).

"Ros-albastrii" s-au impus la limita jocul amical cu vecinii de la Sud de Dunare, ambele goluri fiind reusite din lovituri de la punctul cu var.

Hotarat sa profite din plin de cantonamentul din aceasta perioada pentru a omogeniza lotul, Ilie Stan a trimis in teren noile achizitii inca din startul partidei.

Astfel, Dananae, Chiriches, Chipciu, Prepelita si Machado au fost inclusi in formula de inceput in meciul disputat, duminica, importriva celor de la Levski Sofia.

Jocul "militarilor" a fost insa neconvingator pe alocuri, acestia avand doar doua ocazii clare in prima repriza, nou-transferatul Machado fiind blocat de fiecare data de portarul sofiotior.

Primul gol al disputei a picat in poarta lui Tatarusanu, in minutul 38, cand Cvetko scapat din marcajul lui Iliev si a punctat fara probleme din 16 metri, dupa o pasa a lui Calvo.

"Ros-albastrii" au restabilit egalitatea dupa numai doua minute, prin Cristi Tanase, care a transformat o lovitura de la 11 metri obtinuta de argentinianul Pablo Brandan.

Tehnicianul Ilie Stan a schimbat garnitura la pauza, introducandu-i si pe golgheterul Raul Rusescu si pe fratii Costea, insa jocul Stelei nu s-a schimbat prea mult, jucatorii manifestand aceleasi probleme in compartimentul ofensiv. Florin Costea a ratat insa o ocazie importanta in minutul 57, cand sutul sau a fost respins in ultimul moment in fata portii goale.

Nici bulgarii de la Levski n-au stralucit insa in repriza secunda, iar stelistii au preluat conducerea pe tabela tot datorita unei lovituri de pedeapsa, obtinuta de Balan si transformata de Rusescu in minutul 74.

Echipele folosite de Ilie Stan

Prima repriza: Tatarusanu - Dananae, Iliev, Chiriches, Parvulescu - Chipciu, Brandan, Prepelita, Tanase - Tatu, Machado;

Repriza secunda: Stanca - Martinovic, Gardos, Geraldo, Lupu - Balan, Radut, Bicfalvi, Florin Costea - Rusescu, Mihai Costea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Steaua amical Levski, #Steaua victorie Levski, #Steaua cantonament Turcia , #cantonament
Comentarii
Poza ALTERNANTZA
ALTERNANTZA
rank 4
Sa traiasca Jiji Oaie c'are trei echipe-n lot,