Avancronica meciului Steaua - Legia Varsovia

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 21 August 2013, ora 07:26
11904 citiri
Avancronica meciului Steaua - Legia Varsovia

Steaua Bucuresti si Legia Varsovia se intalnesc, miercuri seara, pe National Arena din Bucuresti, in prima mansa a playoff-ului Champions League.

Campioana Romaniei este foarte aproape de indeplinirea primului mare obiectiv al sezonului - calificarea in grupele Ligii Campionilor. Ultimul "hop" se numeste Legia, formatia care a castigat titlul in Polonia sezonul trecut.

Antrenorul Laurentiu Reghecampf si elevii sai sunt extrem de increzatori inaintea "dublei", ei sperand chiar sa acceada in faza grupelor dupa doua victorii cu "lesii". De cealalta, sperantele nu sunt mari, insa polonezii viseaza la realizarea unei surprize prin eliminarea Stelei.

In tabara noastra probleme sunt doar in compartimentul ofensiv. Muntenegreanul Stefan Nikolici este accidentat si va lipsi aproximativ doua luni, astfel ca Federico Piovaccari va fi titular. Problema este ca italianul se afla la un cartonas galben de suspendare, caz in care returul de la Varsovia ar fi mult mai dificil.

Reghecampf a incercat sa experimenteze formule de joc fara Nikolici si Piovaccari, cu tanarul Gabi Iancu in postura de varf impins, insa randamentul acestuia a fost destul de slab.

O mare problema pentru stelisti va fi gazonul de pe National Arena, care se afla intr-o stare execrabila. Acest lucru ar putea frana jocul de pase al romanilor iar daca meciul se va transforma intr-unul de angajament am putea asista chiar si la o surpriza neplacuta.

Echipele probabile:

STEAUA: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tanase - Piovaccari

Rezerve: Nita, Gardos, Prepelita, Ad. Cristea, Pirvulescu, M. Radut, G. Iancu

LEGIA: Kuciak - Broz, Dossa Junior, Rzezniczak, Wawrzyniak - Vrdoljak, Jodlowiec - Zyro, Radovici, Kosecki - Dvasvili

Rezerve: Skaba, Ojamaa, Saganovski, Brzyski, Kucharczyk, Helio Pinto, Furman

Arbitru: Nicola Rizzoli

Asistenti: Andrea Stefani, Renato Faverani (toti din Italia)

Parcursul celor doua echipe in preliminariile Champions League:

Steaua a trecut de Vardar Skopje in turul II preliminar (3-0 si 2-1) pentru ca apoi sa ii elimine pe cei de la Dinamo Tbilisi (2-0 si 1-1)

Legia i-a eliminat pe galezii de la The New Saints FC in turul II preliminar (3-1 si 1-0) iar in turul III a avut mare noroc pentru a trece de Molde FK cu 0-0 "acasa" si 1-1 in deplasare.

Partida incepe la ora 21.45 si este transmisa in direct pe site-ul Ziare.com. La TV va putea fi urmarita pe posturile DigiSport 1 si DolceSport 1.

Aproape toate biletele puse in vanzare au fost achizitionate de fanii stelisti, astfel ca la ora meciului se asteapta peste 50 de mii de oameni in tribune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Steaua Legia Varsovia avancronica, #Steaua Legia LIVE Champions League, #Steaua Legia in direct, #Steaua meciuri Liga Campionilor , #Champions League