Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Avancronica partidei Steaua - Chelsea

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 01 Octombrie 2013, ora 08:44
3240 citiri
Avancronica partidei Steaua - Chelsea

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, se afla in fata celui mai important meci din acest tur, urmand a primi vizita celor de la Chelsea in Champions League.

Calificati fara mari probleme in grupele celei mai importante competitii inter cluburi din lume, "ros-albastrii" si-au fixat un obiectiv ambitios - calificarea in faza eliminatorie.

Infrangerea drastica suferita in primul meci, in deplasarea de la Schalke, a dat peste cap aceste planuri, care pot fi indeplinite doar cu un rezultat pozitiv in fata trupei lui Mourinho.

Ca si cum partida nu ar fi fost suficient de dificila, Steaua a suferit o pierdere extrem de importanta cu o zi inainte de meci, mijlocasul Mihai Pintilii accidentandu-se in timpul unui antrenament. Staff-ul medical incearca sa-l recupereze, insa acesta va ramane incert pana la ora de start a intalnirii, cand va fi luata o decizie in privinta utilizarii sale.

Antrenorul Laurentiu Reghecampf este constient de importanta rezultatului, astfel ca isi propune o tactica mai "cuminte", cu accentul pus pe defensiva.

De cealalta parte, Chelsea a venit la Bucuresti intr-o atmosfera destul de agitata.

Londonezii au pierdut si ei primul meci din acest sezon de Champions League, fiind invinsi acasa de FC Basel. Nici in campionat lucrurile nu stau mai bine, "albastrii" aflandu-se pe un modest loc cinci, la 4 puncte in spatele liderului Arsenal.

Jose Mourinho nu a facut un secret din faptul ca isi doreste o victorie in Romania, motiv pentru care va folosi cea mai buna formula de echipa, din care nu va lipsi nici macar spaniolul Mata, "sarit" cumva din primul "11" in acest debut de sezon.

Echipele probabile

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Filip (Pintilii) - Popa, Stanciu, Tanase - Kapetanos

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Chelsea: Cech - Ivanovic, David Luiz, Terry, Cole - Lampard, Obi Mikel - Ramires, Oscar, Mata - Eto'o

Antrenor: Jose Mourinho

Arbitru: Carlos Velasco Carballo (Spania)

Iata cum arata clasamentul Grupei D dupa meciurile din prima etapa:

1. FC Basel 3 puncte

2. Schalke 04 3 puncte

________________________

3. Chelsea 0 puncte

---------------------------

4. STEAUA 0 puncte

Primele doua clasate merg in optimile Champions League, in timp ce locul trei obtine calificarea in saisprezecimile Europa League

Merita mentionat faptul ca cele doua formatii s-au intalnit intr-o "dubla" eliminatorie in primavara acestui an. Steaua a castigat partida de pe teren propriu, scor 1-0, insa a pierdut calificarea la Londra.

Partida Steaua - Chelsea incepe la ora 21.45 si este transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

La TV meciul va putea fi urmarit pe posturile TVR 1, DigiSport 1 si DolceSport 1.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Steaua Chelsea in direct, #Steaua Chelsea avancronica, #Steaua Chelsea Champions League , #Champions League