Becali a decis: Iata ce se intampla cu antrenorul Stelei dupa eliminarea din Champions League

Vineri, 29 August 2014, ora 16:08
7604 citiri
Becali a decis: Iata ce se intampla cu antrenorul Stelei dupa eliminarea din Champions League
Foto: Prosport

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a luat o decizie surprinzatoare dupa ce echipa a fost eliminata din Liga Campionilor.

Din puscarie, acolo unde ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate, latifundiarul s-a hotarat sa mearga in continuare pe mana antrenorului Costel Galca, asta desi mai multe voci sustineau ca acesta va fi demis in perioada imediat urmatoare.

Team-managerul Stelei, unul dintre cei doi oameni care discuta zilnic cu Becali, tinandu-l pe acesta la curent cu situatia echipei, a dezvaluit ca fostul deputat i-a transmis ca nu se pune problema demiterii antrenorului.

Mai mult, Becali a insistat ca cel poreclit Mache sa il asigure pe Galca de faptul ca va ramane la Steaua.

"Am vorbit cu patronul vis-a-vis de ratarea calificarii. Mi-a spus ca Galca are tot suportul lui si nu are ce sa ii reproseze. Va spun in modul cel mai sincer, eu si cu domnul Vali Argaseala vorbim aproape zilnic cu patronul. El mi-a spus joi seara, pe la ora 20:00 asa: Sa-i spui lui Costel sa stea linistit. Asta e, se intampla. Nu trebuia sa ni se intample noua, dar asta e. E fotbal, sa stea linistit ca nu este nimic adevarat. Nu a fost vorba sa fie Costel in pericol", a declarat Ianuli la DigiSport.

Steaua a ratat calificarea in grupele Champions League dupa o "dubla" de cosmar cu bulgarii de la Ludogorets Razgrad.

"Ros-albastrii" au castigat meciul tur, scor 1-0, insa in retur au primit gol in minutul 90, astfel ca s-a intrat in prelungiri.

Revolutie la Steaua dupa ratarea calificarii in Liga Campionilor: Primul jucator de top la care renunta Becali

Cu putin timp inainte de finalul celor doua reprize suplimentare, portarul bulgarilor a fost eliminat, iar intre buturi a intrat fundasul Cosmin Moti.

Acesta a fost eroul lui Ludogorets, aparand doua penaltiuri ale stelistilor si calificand echipa bulgara in grupele Champions League.

Cel putin 10 milioane de euro va pierde Steaua prin neparticiparea in Liga Campionilor.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Galca Becali Steaua, #Galca demis Steaua, #Galca antrenor Steaua Becali, #Steaua elimina Liga Campionilor , #Champions League