Probleme grave la Steaua! Lista jucatorilor care pot pleca gratis

Miercuri, 31 Iulie 2013, ora 22:47
3318 citiri
Probleme grave la Steaua! Lista jucatorilor care pot pleca gratis

Desi a castigat titlul in Liga 1 si este aproape de calificarea in grupele Champions League, Steaua este aproape de un dezastru. Nu mai putin de sase jucatori se afla pe final de contract si pot parasi Ghencea gratis peste jumatate de an.

Ciprian Tatarusanu, Alex Bourceanu, Iasmin Latovlevici, Cristi Tanase si Daniel Georgievski, dintre titulari, plus rezerva Tatu, ar putea semna cu orice alta formatie in sase luni daca Steaua nu vine cu oferte care sa le convina.

Problema negocierilor este una destul de delicata, singurul om cu putere executiva, Gigi Becali, fiind dupa gratii.

"In momentul de fata sunt jucatori extrem de importanti care nu vor sa-si negocieze prelungirea decat cu cel cu care au incheiat contractele. Nu vor sa negocieze cu mine, pentru ca eu nu pot sa le garantez nimic. Iar prin telefon nu poti sa prelungesti contracte. Riscam sa-i pierdem. Nu putem sa-i amenintam ca, daca nu semneaza prelungirea, nu vor juca", a explicat Mihai Stoica, managerul Stelei, la DigiSport.

Oficialul campioanei sustine ca exista riscul ca echipa sa se destrame dupa plecarea celor sase.

"E posibil orice. S-au destramat echipe mult mai mari, care nu au avut problemele pe care le intampinam noi acum."

Fotbalistii aflati pe final de contract au mers, miercuri, la tribunal, acolo unde Gigi Becali a fost adus pentru o infatisare.

Steaua, aproape de dezastru! Reghecampf si Meme Stoica, intalnire decisiva cu Becali

Ei sperau sa afle de la acesta daca vor primi propuneri de prelungire a contractelor cu Steaua sau daca este momentul sa inceapa sa isi caute alte echipe.

Mihai Stoica, strigat disperat: Nu putem fara Becali! Cu ce probleme se confrunta Steaua

Situatia va ramane incerta cel putin cateva saptamani, pana cand se va sti daca "ros-albastrii" vor obtine calificarea in grupele Champions League. Daca echipa se va califica, Becali va pune mana pe cel putin 20 de milioane de euro si va da unda verde negocierilor.

In caz contrar, exista posibilitatea ca cei sase titulari sa fie vanduti pe finalul perioadei de mercato.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Steaua probleme Becali, #Becali arestat Steaua, #contracte jucatori Steaua, #jucatori Steaua transfer , #Champions League