Reactii dupa umilinta Stelei: Niste muraturi. Putea fi 9-0. Ce-au spus Mutu, Gica Popescu si Dumitru Dragomir

Miercuri, 17 August 2016, ora 16:31
25027 citiri
Reactii dupa umilinta Stelei: Niste muraturi. Putea fi 9-0. Ce-au spus Mutu, Gica Popescu si Dumitru Dragomir
Foto: captura video Dolce Sport

Gica Popescu, Dumitru Dragomir si antrenorul Botosaniului, Leo Grozavu, au criticat dur prestatia Stelei de marti seara, vicecampioana Romaniei fiind invinsa la Bucuresti de Manchester City cu 5-0.

Poate cea mai sugestiva reactie a fost a antrenorului din Liga 1, care a venit miercuri dimineata la conferinta de presa cu un borcan cu muraturi.

"Nu e nicio aroganta la adresa Stelei sau a lui Reghe. E doar felul de a descrie situatia din fotbalul romanesc. Suntem cu totii niste muraturi. Dupa meciul de aseara cu City au revenit si ei printre muritori, printre pamanteni.

Suntem niste muraturi. Asta este valoarea fotbalului romanesc. Ati vazut ce s-a intamplat aseara cu Manchester City. Noi suntem niste muraturi mai mici, altii la randul lor sunt niste muraturi mai mari.

Am fost dezamagiti dupa meciul cu Steaua, pentru ca puteam mai mult si chiar daca Steaua la nivel national e o echipa valoroasa, cu mai multa atentie puteam mai mult. Am revenit la realitatea zilelor noastre, sa ne confruntam cu pamantenii", a spus Grozavu, potrivit Dolce Sport.

Foarte dur a fost si fostul presedinte al LPF Dumitru Dragomir, care sustine ca "suntem de rasul Europei".

"Ma asteptam sa ne bata la un gol doua, dar sa isi bata joc asa de noi... inseamna ca fotbalul romanesc este la pamant. Daca ne dadeau astia 7-8 eram de ras. Si asa suntem de rasul Europei", a declarat Mitica Dragomir, citat de Dolce Sport

La randul sau, Gica Popescu s-a aratat dezamagit de evolutia Stelei de marti seara.

"Nesperata lipsa de reactie a Stelei... eu ma asteptam in repriza a doua sa iasa altfel, mai motivati de la vestiare, sa incerce sa remonteze. Dar este o diferenta foarte mare de valoare intre cele doua echipe", a spus si fostul capitan al Barcelonei.

La meci a asistat si selectionerul Christoph Daum, care nu a facut nicio declaratie la iesirea din stadion.

Adrian Mutu, care s-a intalnit miercuri dimineata cu Pep Guardiola si cu Ioan Andone, o parte a jucatorilor lui Manchester City efecutand un antrenament pe stadionul lui Dinamo, a vorbit atat despre intalnirea cu antrenorul spaniol, cat si despre meciul cu City.

"Am vorbit despre lucruri interesante, despre chestii tactice si despre Mircea Lucescu. A zis ca este un om extraordinar, un antrenor foarte bun. A avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Mircea Lucescu", a spus Mutu, citat de Digi Sport.

"Calitatea jucatorilor a facut diferenta, banii investiti de cei de la City. Au cultura fotbalului cu bani foarte multi, iar noua ne este greu sa concuram", a adaugat acesta.

Si fostul antrenor stelist Costel Galca a vorbit despre infrangerea fostei sale echipe.

"E o diferenta foarte mare intre noi si fotbalul de top din Europa. Bazele fotbalului romanesc sunt acolo unde sunt. Ne mai trebuie 10 ani sa ajungem la un nivel un pic mai inalt. Trebuie sa crestem copiii, sa-i educam. Daca ar fi sa pregatesc meciul cu City tot ofensiv, as juca. Cred ca Steaua si-a atins obiectivul anul acesta. Sper sa mearga in primavara europeana", a precizat Galca, citat de Gazeta Sporturilor.

Nu in ultimul rand, una dintre vedetele lui Manchester City, belgianul Kevin De Bruyne, sustine ca scorul putea fi mult mai mare.

"Am jucat foarte bine. Ar fi putut fi 8 sau 9-0, insa si rezultatul de 5-0 este un avantaj foarte bun", a spus De Bruyne, citat de Prosport.

Steaua a fost invinsa categoric in meciul tur cu Manchester City, scor 0-5, si si-a luat practic adio de la editia din acest an a Ligii Campionilor

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#reactii infrangere Steaua, #Leo Grozavu Steaua muraturi, #Steaua umilita Manchester City , #Champions League