Steaua ataca playoff-ul Champions League

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 06 August 2013, ora 08:43
3872 citiri
Steaua ataca playoff-ul Champions League

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, ataca, marti, calificarea in playoff-ul Champions League. "Ros-albastrii" primesc vizita celor de la Dinamo Tbilisi in mansa secunda a turului III preliminar din Liga.

Elevii lui Reghecampf nu au mari emotii inaintea partidei, ei impunandu-se clar in turul disputat in Georgia, scor 2-0.

In aceste conditii, tehnicianul echipei din Ghencea va opera mai multe schimbari in primul "11", el dorind sa ii protejeze pe jucatorii care au cartonase galbene si sunt in pericol de suspendare.

Astfel, doua piese de baza din angrenajul Stelei, fundasul Lukasz Szukala si mijlocasul Mihai Pintilii, vor lua loc pe banca de rezerve, locurile lor urmand a fi luate de Gardos si Prepelita.

De asemenea, Gabi Iancu, pustiul care a decis partida tur cu o "dubla" de efect are sanse mari sa apara titular, in locul lui Nicusor Stanciu.

In fine, italianul Piovaccari va fi titular in atac, desi va fi suspendat daca va primi un cartonas galben. Varful adus din Serie B trebuie insa sa suplineasca absenta lui Stefan Nikolici, accidentat cu o zi inaintea partidei.

Dar iata cum arata echipa probabila a "ros-albastrilor":

Tatarusanu - Georgievski, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Prepelita, Bourceanu - Popa, Iancu, Tanase - Piovaccari.

De cealalta parte, Dinamo Tbilisi a venit la Bucuresti cu un lot resemnat, jucatorii, dar si antrenorul Dusan Uhrin, fiind constienti ca va fi aproape imposibil sa intoarca rezultatul din Georgia.

Steaua se asteapta la aproximativ 40.000 de spectatori prezenti in tribunele National Arena. Bilete mai sunt disponibile in toate sectoarele stadionului, cu preturi cuprinse intre 15 lei - la peluze- si 1.500 de lei - in secotul VIP - casele fiind deschise si in ziua meciului.

Partida dintre Steaua si Dinamo Tbili incepe la ora 20.45 si este transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

La TV, meciul poate fi urmarit pe postul DigiSport 1.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Steaua Dinamo Tbilisi avancronica, #Steaua Dinamo Tbilisi LIVE, #Steaua Champions League meciuri , #Champions League