Dinamo si Steaua, egal spectaculos intr-un amical de gala al echipelor de old boys

Duminica, 24 Martie 2019, ora 16:29
4735 citiri
Dinamo si Steaua, egal spectaculos intr-un amical de gala al echipelor de old boys
Foto: telekomsport.ro

Ioan Andone si-a aniversat pe terenul de fotbal cei 40 de ani de la debutul pe marea scena a fotbalului din Romania, iar aceasta aniversare a coincis cu organizarea unui amical de gala intre echipele de old boys ale lui Dinamo si Steaua, un eveniment caritabil, pentru ajutorarea mai multor copii bolnavi.

Dinamo si Steaua au oferit un meci cu mult spectacol, intre mari jucatori ai fotbalului romanesc, meci terminat la egalitate, scor 3-3. A fost o partida in care fiecare repriza s-a desfasurat pe parcursul a 35 de minute.

Chiar fostul mare fundas Ioan Andone a deschis scorul din penalti in minutul 7 pentru Dinamo, Adi Ilie de la Steaua aducand egalarea in minutul 16. Acesta a fost si scorul final al primei parti.

Ii putem remarca din aceasta prima parte pe Marica, Danut Lupu sau Ionut Lupescu de la dinamovisti, iar din tabara stelista pe marcatorul Adi Ilie, aflat in mare pofta de joc, pe Belodedici, Majearu sau capitanul Tudorel Stoica.

Dupa pauza, antrenorii Mircea Lucescu si Victor Piturca au facut multe modificari, au intrat pentru Dinamo Danciulescu, Catalin Munteanu sau Cernat, in timp ce Steaua a introdus multi jucatori din generatia care bifa o semifinala de Cupa UEFA in 2006, pe Goian, Ghionea, Petre Marin, dar si pe Ciocoiu sau Daniel Balan.

Cernat a marcat ambele goluri ale lui Dinamo, in timp ce stelistii au fost nevoiti sa egaleze la trei, acest lucru fiind posibil prin golurile semnate de Goian si Dica.

Iata cele doua loturi folosite azi:

Steaua: Bogdan Stelea, Martin Tudor, Florentin Dumitru, Daniel Balan, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Dorin Goian, Sorian Ghionea, Iulian Miu, Petre Marin, Tudorel Stoica, Sorin Paraschiv, Ilie Stan, Iosif Rotariu, Mihail Majearu, Basarab Panduru, Banel Nicolita, Adrian Ilie, Adrian Neaga, Sabin Ilie, Marian Aliuta, Cristi Ciocoiu, Nicolae Dica, Stefan Iovan, Marius Lacatus, Victor Piturca, Ilie Barbulescu.

Dinamo: Costel Campeanu, Cristi Munteanu, Emilian Dolha, Iulian Mihaiescu, Florentin Petre, Gica Mihali, Cosmin Barcauan, Giani Kirita, Tibor Selymes, Iosif Talvan, Cristi Pulhac, Stefan Grigorie, Claudiu Vaiscovici, Dorin Mateut, Dan Alexa, Daniel Iftodi, Dorinel Munteanu, Iulian Tames, Catalin Munteanu, Danut Lupu, Florin Cernat, Ciprian Marica, Liviu Ganea, Marius Niculae, Ionel Danciulescu, Ioan Andone.

La finalul partidei va avea loc o licitatie caritabila a tricourilor folosite de jucatorii prezenti pe gazon, iar toate fondurile vor fi donate catre cativa copii cu nevoi speciale, unul dintre ei fiind fata fostului mare jucator stelist Iosif Rotariu, Kassandra, Rotariu jucand si el duminica pe stadionul din Voluntari, in prima parte.

Ioan Andone a pus umarul la cele mai mari performante ale lui Dinamo in Europa: semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) si semifinalele Cupei Cupelor (1990) .

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dinamo Steaua meci amical de gala, #Dinamo Steaua egal de old boys, #Dinamo Steaua meci pentru Kasandra Rotariu , #Dinamo