Ce spune antrenorul lui Villarreal despre meciul cu Steaua si cine este cel mai periculos jucator al spaniolilor

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:59
4206 citiri
Ce spune antrenorul lui Villarreal despre meciul cu Steaua si cine este cel mai periculos jucator al spaniolilor
Foto: Facebook/ Villarreal CF

Antrenorul echipei Villarreal, Fran Escriba, se asteapta la un meci dificil impotriva Stelei, joi seara, in etapa a doua a grupelor Europa League.

Spaniolul sustine ca vicecampioana Romaniei este "o echipa foarte puternica".

"Am vazut destul de multe meciuri ale Stelei, sunt constient de faptul ca intalnim o echipa foarte puternica, cu jucatori internationali. De aceea consider ca vom avea o misiune dificila, sunt constient ca Steaua ne va pune probleme.

In plus, dupa infrangerea de la Ankara, ei vor forta un rezultat bun impotriva noastra. Trebuie sa fim atenti pentru ca Steaua are jucatori buni, de viteza, iar daca le dam sansa sa inscrie atunci cu siguranta o vor face si vor transforma partida intr-una extrem de dificila pentru noi.

Chiar daca voi folosi maine (joi - n.red.) jucatori care au evoluat mai putin in campionat asta nu inseamna ca nu vom alinia o echipa valoroasa care isi doreste sa castige cele trei puncte. Un egal ar fi bun in ideea in care ar fi dificil sa obtinem o victorie. Dar eu nu pornesc niciodata cu acest gand, ci doar cu gandul sa castigam", a spus antrenorul, citat de Sport.ro.

Acesta a dezvaluit si care sunt jucatorii Stelei pe care ii stie.

"Eu prefer sa ma uit la un colectiv, nu la un jucator anume. Bineinteles ca il stiu pe Tamas, care a jucat in Spania, pe Tosca, Popa sau Boldrin. Dar Steaua, la fel ca Villarreal, este o echipa care impresioneaza prin forta grupului si nu prin individualitati. De aceea cred ca ne poate pune probleme", a mai precizat Escriba.

Denis Cerishev, jucatorul rus al celor de la Villarreal, spune ca nu va fi usor de castigat in fata Stelei.

"Ne intereseaza mult Europa League si, daca am ajunge in fazele finale acest lucru, ar fi foarte bun pentru club. Imi doresc sa castigam cele trei puncte in fata Stelei, dar sunt convins ca nu va fi usor.

Steaua este o echipa mare, foarte cunoscuta in Spania. Joaca aproape in fiecare an in grupele cupelor europene, iar de curand a evoluat impotriva celor de la Manchester City. De aceea eu consider ca vom intalni o echipa dificila si de mare valoare", a spus rusul, citat de Agerpres.

Fostul antrenor al celor de la Espanyol Barcelona si al Stelei, Costel Galca, este de parere ca, in absenta lui Soldado si Bakambu, cel mai periculos jucator al spaniolilor va fi Bruno Soriano.

"Favorita clar este Villarreal. Este o echipa cu un parcurs foarte bun in actualul sezon, o echipa care stie sa gestioneze meciurile cu miza. Cand trebuie sa accelereze, accelereaza, au la centrul terenului un fotbalist foarte bun, care da echilibru echipei, gestioneaza foarte bine faza ofensiva iar acesta este Bruno Soriano.

Le lipsesc Soldado si Bakambu, doi atacanti de top, dar au jucatori care unu contra unu sunt foarte buni. Cu siguranta, vor schimba echipa fata de campionat, pentru ca sunt interesati sa termine in primele patru locuri care pot juca in sezonul viitor in Champions League", a spus Galca, citat de Digi Sport.

Iata si ce spun Laurentiu Reghecampf si capitanul Alin Tosca despre meciul cu Villarreal

Partida Steaua - Villarreal, din etapa a doua a Europa League, va avea loc joi seara, de la ora 20:00, si va fi transmisa in direct, in format live text, pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#antrenor Villarreal meci Steaua, #Steaua Villarreal Europa League , #Europa League