Duckadam, umilit de un contabil englez

Marti, 12 Februarie 2013, ora 20:22
4709 citiri
Duckadam, umilit de un contabil englez

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, a povestit modul in care a fost tratat la dineul oficial dinaintea unui meci cu Liverpool, din Europa League.

Dupa ce Gigi Becali a fost exclus de clubul Ajax Amsterdam de pe lista invitatilor de la dineul oficial care va avea loc miercuri seara, Helmuth Duckadam si-a adus aminte ca ros-albastrii au mai avut probleme de acest gen.

"La Liverpool, cand s-a organizat dineul oficial, dupa jumatate de ora a venit contabilul clubului. Am vrut sa dam mana cu el, ne-am ridicat in picioare, dar nici nu ne-a bagat in seama. Dupa 15 minute in care n-am vorbit, a dat sa plece, iar ne-am ridicat in picioare sa-l salutam si parca nici nu eram acolo. Nici nu s-a uitat la noi", a spus Duckadam la GspTV.

Duckadam sustine ca stelistii s-au razbunat fata de comportamentul britanicilor. "La meciul retur, la dineu am fost eu seful delegatiei impreuna cu ofiterul de presa. N-a mai venit nimeni din partea conducerii", a explicat Duckadam.

Apoi, Duckadam le-a cerut colegilor din conducere sa ia masuri fata de modul in care sefii lui Ajax l-au tratat pe Becali.

"Steaua trebuie sa ia atitudine. Nu trebuie sa lasam capul in jos pentru ca nu este frumos sa isi bata joc de noi", a mai spus Duckadam.

Ajax a hotarat sa-l excluda pe Gigi Becali de pe lista invitatilor la dineul organizat inaintea meciului cu Steaua.

Un purtator de cuvant al clubului Ajax, citat de cotidianul olandez De Telegraaf, a precizat ca decizia a fost luata din cauza "controverselor" care apar in jurul lui Gigi Becali.

Partida dintre Ajax si Steaua, din 16-imile de finala ale Eurpa League, se va disputa joi, de la ora 20:00, in format LIVE text pe site-ul Ziare.com.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Helmuth Duckadam Steaua, #Liverpool Steaua, #dineu Liverpool Duckadam , #Europa League