Fanii Stelei se revolta: "Ce facem, ii platim campania electorala lui Gigi?"

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 17 Ianuarie 2013, ora 21:52
4545 citiri
Fanii Stelei se revolta: "Ce facem, ii platim campania electorala lui Gigi?"

Suporterii Stelei s-au revoltat dupa ce formatia din bulevardul Ghencea a publicat preturile biletelor pentru meciul cu Ajax Amsterdam, din Europa League.

O buna parte a fanilor nu inteleg cum au ajuns oficialii "ros-albastrilor" sa ceara intre 60 si 1.000 de lei pe un tichet de acces la intalnirea cu olandezii.

Cum managerul general al Stelei, Mihai Stoica, are un cont public pe un site de socializare, acolo unde comunica in permanenta cu suporterii, acestia l-au asaltat cu intrebari si reprosuri.

Unul dintre fani a acuzat chiar ca incasarile din vanzarea de bilete vor fi folosite pentru a acoperi cheltuielile cu campania electorala a finantatorului Gigi Becali din luna decembrie.

Iata o parte dintre reactii:

- "Ce preturi au fost cu Stutgart, cu Copenhaga? Ii recuperam banii lui Gigi, cei cheltuiti in campania electorala? Eu sunt de buna credinta, n-am lipsit la niciun meci din Bucuresti, dar preturile sunt chiar prohibitive pentru multi! In acest caz, le cedez locul meu 'cetatenilor', cei care vor pleca inainte de minutul 60 daca nu conducem cu 3-0!"

- "Meme, de ce sunt preturile asa ridicate?!"

- "Meme, cum puneti, frate, cel mai ieftin bilet 15-20 euro pentru meciul cu Ajax? Astea sunt preturi de Olanda! Lasati-o mai moale, frate, ca daca o tineti asa cu Chelsea cat va fi, doua milioane cel mai ieftin bilet?"

- "De preturile aberante la bilete ce zici?"

- "Ce sunt preturile astea la bilete? E cumva semifinala sau finala? Sau macar meci in grupele Champions League? Lui Gigi nu ii ajungea ca facea 800 de mii de euro pe meci doar din bilete? Vrea 3 milioane acum? Am lipsit la doar doua meciuri sezonul asta... am venit sa sustin echipa si as veni si acum fara sa stau pe ganduri. Dar nu cred ca vreau sa dau 80 ron ca sa stau la peluza. Se vede bine si pe plasma, de acasa, daca astea sunt conditiile."

Steaua a anuntat, joi, preturile biletelor pentru meciul de acasa cu Ajax, din saisprezecimile de finala ale Europa League.

Cel mai ieftin tichet, cel de la peluza, inelul 3, costa 60 de lei, in timp ce cel mai scump, la loje, ajunge la o mie de lei, dupa cum urmeaza:

Peluze - inelul 3 - 60 LEI

Peluze - inelul 2 - 70 LEI

Peluze - inelul 1 - 80 LEI

Tribuna II - Inelul 3 - 80 LEI

Tribuna II - inelul 2 - 100 LEI

Tribuna II - inelul 1 - sectoarele periferice - 120 LEI

Tribuna II - inelul 1 - sectoarele mediane - 150 LEI

Tribuna II - inelul 1 - sectoarele centrale - 200 LEI

Tribuna I - inelul 3 - 80 LEI

Tribuna I - inelul 2 - 100 LEI

VIP 3 - 140 LEI

VIP 2 - 200 LEI

VIP 1 - 350 LEI

LOJE - 1.000 LEI

Intalnirea dintre Steaua si Ajax va avea loc in data de 21 februarie. Cu o saptamana inainte se va disputa prima mansa, in Olanda.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#bilete Steaua Ajax, #pret bilete Steaua Ajax, #Steaua Ajax Europa League, #fani Steaua bilete Ajax , #Europa League