Israelienii jubileaza: Maccabi a demolat Steaua

Vineri, 21 Octombrie 2011, ora 08:58
2928 citiri
Israelienii jubileaza: Maccabi a demolat Steaua

Presa din Israel sarbatoreste cu surle si trambite victoria istorica obtinuta de Maccabi Haifa in fata Stelei, scor 5-0, in cea de-a treia etapa a grupelor Europa League.

Prestatia gruparii antrenata de Elisha Levi a fost elogiata de toate publicatiile din Tara Sfanta, acestea notand ca Maccabi Haifa a facut un pas decisiv spre calificare dupa succesul de joi seara.

"Maccabi a demolat Steaua. Echipa din Haifa a facut show si totodata un pas important pentru obtinerea locului 2 in grupa. Maccabi a oferit un spectacol de exceptie, una dintre cele mai frumoase seri oferite de 'verzi' in ultimii ani.", a scris Sport 5.

Cotidianul Maariv a notat ca Maccabi a facut cel mai bun meci al sezonului si ca tehnicianul Ilie Stan nu mai are viata lunga pe banca Stelei.

"Un succes de poveste. Maccabi a marcat repede si a continuat sa inscrie cat a putut. Steaua a aratat ca trece printr-o perioada proasta si a fost pedepsita aspru in Israel. Dupa meciul de la Haifa, se pare ca Becali trebuie sa aduca al trilea antrenor in acest sezon, daca nu cumva Ilie Stan isi va face singur bagajele.", a punctat sursa citata.

Jurnalistii de la One au precizat ca israelienii au zdrobit echipa lui Becali, patronul "ros-albastrilor" parasind stadionul din Haifa in timpul meciului: "Ce simplu a fost! Maccabi a lovit-o crunt pe Steaua, a zdrobit echipa lui Becali, care a plecat de pe stadion in timpul meciului."

Ziarul Sports a scris ca Maccabi a avut un meci usor cu Steaua si ca, in urma acestui rezultat, israelienii au luat o optiune importanta pentru calificare: "Maccabi a aratat ce poate si acum sunt cu un pas si jumatate in primavara europeana. A fost treaba simpla cu Steaua, considerata una dintre cele mai bune echipe din Romania. Ilie Stan a debutat cu stangul in Europa."

"Maccabi a explodat in fata Stelei si s-a apropiat de calificare. Haifa a fost de neoprit si a oferit un carnaval de goluri.", au comentat si jurnalistii de la cotidianul Haaretz.

Steaua a fost invinsa clar, scor 5-0, de Maccabi Haifa, intr-un meci jucat joi seara in Israel si care a contat pentru etapa a treia a Grupei J din Europa League.

Maccabi Haifa - Steaua 5-0. Umilinta istorica

Partida retur este programata in data de 3 noiembrie, pe stadionul Arena Nationala din Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Steaua Maccabi Europa League, #Steaua umilita Maccabi, #Steaua umilita Europa League , #Europa League