Presa din Turcia saluta infrangerea Stelei: A cazut Bucurestiul!

Vineri, 23 Octombrie 2009, ora 12:48
1848 citiri
Presa din Turcia saluta infrangerea Stelei: A cazut Bucurestiul!

Presa din Turcia jubileaza dupa ce Fenerbahce a reusit sa castige partida cu Steaua, din Europa League.

"A cazut Bucurestiul! Fenerbahce a devenit prima echipa din Turcia care a invins formatia Steaua Bucuresti, cosmarul nostru in cupele europene si pe care nu am invins-o de 7 meciuri", au titrat cei de la Sabah.

Jurnalistii de pe malul Bosforului amintesc si de esecul inregistrat de Fener in Superliga turca spunand ca baietii lui Daum au suflat si in iaurt in Romania.

"Fenerbahce, care a avut probleme de lot inainte de derbi, a invins Steaua in deplasare fara Guiza, Semih, Deivid si Alex. Fener a abordat meciul cu o mentalitate diferita de cea de la partida cu Gaziantepspor, unde a platit din cauza lipsei de seriozitate. Fenerbahce, care s-a ars cu Gaziantepspor, a mancat iaurtul romanesc sufland in el", noteaza cotidianul Fanatik.

Intr-un alt articol este amintita revansa luata de turci dupa eliminarea din sezonul 1997/1998.

"Fener intalnise Steaua in UEFA, in sezonul 1997/1998, si fusese eliminata cu scorurile de 0-0 si 1-2. "Canarul" si-a luat, joi, revansa si a devenit prima echipa din Turcia care a invins Steaua", se precizeaza in Star.

Nici evolutia fotbalistilor de la Fenerbahce nu a ramas neobservata, ziaristii amintind de ocaziile ratate si elogiind golul lui Kazim.

"Jucatorii lui Fenerbahce au inceput jocul ca o furtuna. Emre, Dos Santos si Kazim au incercat poarta adversa cu suturi extrem de puternice. In minutul 59, Kazim a adus cele trei puncte cu un gol extraordinar", mentioneaza Fotomac.

Steaua a fost invinsa joi seara pe teren propriu, scor 0-1, de Fenerbahce, intr-un meci din cadrul Grupei H a Ligii Campionilor.

Dupa trei etape, clasamentul in Grupa H se prezinta astfel: 1. Fenerbahce - 6p, 2. Sheriff - 4p, 3. Twente - 4p, 4. Steaua - 2p. Etapa urmatoare, care se va juca pe 5 noiembrie, programeaza aceleasi meciuri ca astazi, dar pe terenul oaspetilor.

(M.D.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#presa Turcia infrangere Steaua, #Steaua invinsa Fenerbahce, #grupe Europa League , #Europa League