Reactia antrenorului lui Villarreal, dupa meciul cu Steaua din Europa League: Romanii au avut penalti!

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 07:08
8709 citiri
Reactia antrenorului lui Villarreal, dupa meciul cu Steaua din Europa League: Romanii au avut penalti!
Foto: Facebook/ Villarreal CF

Antrenorul echipei de fotbal Villarreal, Fran Escriba, a declarat joi seara, dupa meciul cu Steaua incheiat cu scorul de 1-1, ca nu a fost surprins de adversar deoarece stia ca formatia bucuresteana are un nivel foarte bun.

"Mi-as fi dorit sa castigam, dar atunci cand joci prost esti multumit si cu un punct. Nu a fost posibil sa castigam in aceasta seara. Nu m-a surprins Steaua pentru ca stiam ca este o echipa de un nivel foarte bun.

Foarte multa lume din Spania cunoaste aceasta echipa. In repriza a doua e dificil de explicat ce s-a intamplat cu jocul nostru.

Faptul ca nu am pasat asa cum ne-am dorit ne-a costat mult si i-am ajutat astfel pe cei de la Steaua sa urce mai mult. Putem spune ca Steaua a facut un meci bun, iar noi unul slab in repriza a doua", a spus tehnicianul.

Escriba i-a remarcat in acest meci pe jucatorii stelisti Boldrin si De Amorim.

"La nivel individual, Boldrin ne-a facut foarte mult rau intre linii, de asemenea De Amorim a jucat foarte bine, iar pe Popa am incercat sa il anihilam cat am putut. Insa Steaua ne-a surprins, ca sa spun asa, la nivel colectiv", a adaugat el.

Antrenorul a recunoscut ca Steaua trebuia sa primeasca un penalti la hentul in careu facut de jucatorul sau, Antonio Rukavina, in repriza a doua, in minutul 50.

"Eu nu judec niciodata arbitrajul, nici cand ma ajuta, nici cand ma defavorizeaza. Dar, din pozitia unde eram, pot sa spun ca a fost penalti (pentru Steaua - n.red.) ", a afirmat tehnicianul.

Grupa L este una foarte echilibrata, e de parere Fran Escriba.

"Nu ma mira rezultatul din cealalta partida (FC Zurich - Osmanlispor 2-1, n.red.). Am jucat impotriva celor de la Zurich si stiu ca au o echipa buna. Asta demonstreaza ca avem o grupa foarte echilibrata. Desi toata lumea spune ca Villarreal este favorita, eu cred ca oricare dintre cele patru formatii poate merge mai departe.

Vrem sa trecem mai departe de faza grupelor, daca se poate de pe primul loc. Pentru mine a fost foarte important acest meci, la fel ca partida cu Espanyol de duminica, din campionat", a mentionat Escriba.

Iata si care a fost reactia lui Laurentiu Reghecampf dupa partida de joi seara

Echipa Steaua a incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputata joi seara, pe Arena Nationala, cu formatia spaniola Villarreal, in cadrul etapei a doua a Grupei L a Europa League.

Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
#Fran Escriba reactie meci Steaua, #antrenor Villarreal reactie meci Steaua, #Villarreal egal Steaua Europa League, #Escriba penalti Steaua, #Steaua penalti Villarreal , #Europa League