Reactia stelistilor dupa umilinta cu Stuttgart

Vineri, 23 Noiembrie 2012, ora 07:55
3463 citiri
Reactia stelistilor dupa umilinta cu Stuttgart

Jucatorii Stelei au parut a fi in stare de soc dupa infrangerea umilitoare cu Stuttgart, din Europa League.

Nici unul dintre cei care au acordat interviuri dupa partida nu a putut explica diferenta enorma de pe tabela de marcaj, insa toti s-au declarat increzatori in calificarea in primavara europeana.

Iata reactiile stelistilor la microfonul celor de la DolceSport:

"Nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat. Nu ne-am crezut calificati inainte de meci, stiam ca avem nevoie de un punct, dar iata ca n-am reusit sa-l obtinem. Nu ne este teama, sansele de calificare sunt egale acum, e vorba de un singur meci. Suntem si Copenhaga. Avem sanse mari, dar vedem ce o sa reusim", a spus Alex Bourceanu.

"Nu se mai poate spune nimic. E un rezultat dureros pentru noi. Trebuie sa fim barbati. Am facut 10 puncte in aceasta grupa si vom merge la Copenhaga sa ne calificam. Sansele de calificare sunt la fel ca inainte de meci. Avem zece puncte si trebuie sa mergem sa ne calificam.

Este un soc acest rezultat cu Stuttgart, este dureros. Ne pare rau de public, dar speram sa fie alaturi de noi in continuare", a declarat Raul Rusescu.

"E o infrangere destul de usturatoare, dar atat am putut. Ne pare foarte rau pentru fani, dar nu avem ce face si trebuie sa mergem mai departe. Au fost mai buni nemtii. Au avut si putin noroc pentru ca au marcat la toate fazele de atac. Urmeaza meciul decisiv de la Copenhaga, cred ca avem valoare sa batem acolo si sa ne calificam in primavara europeana", a fost reactia lui Alex Chipciu.

"Ma bucur ca am marcat, dar imi pare rau ca nu am obtinut calificarea in fata acestui public minunat. E foarte trist. Germanii au fost mai buni din toate punctele de vedere, au meritat victoria.

Nu e vina sistemului de joc, e numai vina noastra. Am jucat modest, dar pana acum am avut o serie de 10 victorii, trebuia sa vina si o infrangere. Vom merge la Copenhaga ca sa obtinem calificarea. Va fi un meci pe viata si pe moarte", spus Mihai Costea.

Steaua, umilita de Stuttgart in Europa League

Steaua a fost umilita de VfB Stuttgart intr-o partida jucata joi seara, pe National Arena din Bucuresti, in etapa a 5-a a Grupei E din Europa League, romanii fiind invinsi pe propriul teren cu scorul de 5-1.

nume

Mai mult, norvegienii de la Molde au pierdut confruntarea cu Copenhaga, scor 1-2, iar "ros-albastrii" vor juca meciul decisiv pentru calificarea in primavara europeana in Danemarca.

M.D.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Steaua Stuttgart rezultat, #jucatori Steaua declaratii Stuttgart, #Steaua Stuttgart Europa League , #Europa League