Romanii au fost atacati de... romani la Londra

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 15 Martie 2013, ora 10:21
5886 citiri
Romanii au fost atacati de... romani la Londra
Foto: DigiSport

Intalnirea dintre Chelsea si Steaua, din mansa secunda a optimilor de finala ale Europa League, a reprezentat ocazia perfecta pentru romanii stabiliti in Marea Britanie sa isi afirme identitatea natioanala. Din pacate, unii dintre conationalii nostri au ales sa-i atace pe ceilalti.

Un grup de suporteri ai Universitatii Craiova a provocat o serie de incidente nedorite pe Stamford Bridge, tinta atacurilor lor fiind fanii romani ai Stelei!

Mai intai, in minutul 18 al intalnirii, un oltean a profitat de lipsa de vigilenta a stewarzilor si a patruns pe gazon, meciul fiind intrerupt pentru cateva secunde.

Spectatorul turbulent era imbracat cu un tricou negru pe care au fost inscriptionate emblema Universitatii Craiova si mesajul "Mititelu la puscarie".

Gestul olteanului nu a fost insa unul menit doar sa atraga atentia asupra situatiei Stiintei, imediat ce a patruns pe suprafata de joc acesta indreptandu-se catre galeria Stelei si facand semne obscene spectatorilor veniti din Romania sa asiste la returul cu Chelsea.

Dupa ce spectatorul a fost imobilizat de fortele de ordine si scos in afara arenei, din sectorul ocupat de micul grup de fani ai Craiovei si-a facut aparitia un banner pe care toata lumea a putut citi mesajul "Steaua = Ceausescu".

In fine, dupa fluierul de final o parte a galeriei Stelei a fost implicata intr-o altercatie cu fortele de ordine dupa ce un "ultras" ar fi lovit un steward. Fanul respectiv a fost arestat.

Steaua a avut aproximativ 5.000 de sustinatori pe un stamford Bridge neasteptat de gol, doar 28,817 de spectatori asistand la meci.

Steaua, batuta de Chelsea la Londra si eliminata din Europa League

In aceste conditii, romanii au dominat fondul sonor, elevii lui Reghecampf simtindu-se in multe momente ca acasa.

Nebunie la Londra: Bataie intre suporterii romani si oamenii de ordine

Steaua a fost eliminata, joi seara, din Europa League, dupa ce a fost invinsa cu 3-1 la Londra, de Chelsea. "Ros-albastrii" parasesc astfel competitia in faza optimilor, dupa ce in tur, la Bucuresti, s-au impus doar cu 1-0.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#romani Londra Chelsea Steaua, #Chelsea Steaua fani Romania, #fani Craiova Chelsea Steaua, #romani atacati Londra , #Europa League