Situatia biletelor de la Steaua - Chelsea, clarificata de Meme Stoica

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 13:41
4900 citiri
Situatia biletelor de la Steaua - Chelsea, clarificata de Meme Stoica

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a clarificat situatia biletelor pentru meciul cu Chelsea, din data de 7 martie.

Oficialul gruparii "ros-albastre" sustine ca Steaua nu are nicio legatura cu sutele de tichete care au ajuns pe mana bisnitarilor si le-a cerut scuze suporterilor care nu au apucat sa isi achizitioneze bilete pentru aceasta partida.

"E o problema cu care nu ne-am confruntat niciodata, desi Steaua a jucat cu Real Madrid, cu Arsenal, dar niciun meci nu a suscitat un asemenea interes ca acum. Motivele sunt clare, Chelsea e detinatoarea Ligii Campionilor, meciul vine dupa ce am trecut de Ajax intr-o maniera categorica, dar si de conditiile pe care le avem pe National Arena.

Solutia cea mai buna era sa vindem biletele online pentru a nu face discriminari. Daca le vindeam la case, ne adresam doar celor din Bucuresti. Sunt multi fani care vin din tara si fac eforturi mari. Un singur lucru regret - poate ca sunt stelisti care au fost la meciul cu Ajax si nu si-au putut cumpara bilete cu Chelsea. In fata lor imi cer scuze, dar nu aveam cum sa controlam.

Stiu ca foarte multe bilete au ajuns la specula si sunt convins ca asa e. Este un semnal pentu institutiile statului ca sa intervina in forta. Nu e voie sa vinzi bilete la suprapret, e ilegal, dar nu noi trebuie sa rezolvam problema asta. Fac apel la suporteri sa nu cumpere de la speculanti. Sa-i lase cu biletele!", a explicat Meme Stoica.

Managerul Stelei a dezvaluit ca mai exista aproximativ 200 de bilete nevandute, insa, foarte probabil, acestea vor fi folosite pentru a atrage lumea la stadion sambata, la meciul cu Gaz Metan Medias.

"Trebuie sa inteleaga toata lumea ca, daca noi puneam in vanzare, la case, 200 de bilete, era nenorocire. Mai sunt foarte putine bilete, de ordinul a 200, cum am spus, si ma gandesc sa le distribuim norocosilor care vin la meciul cu Medias.

Noi nu avem nicio vina pentru ca a fost interesul atat de mare. Nici daca aveam un stadion ca Maracana aici nu ne ajungeau locurile", a mai spus Meme.

Clubul Steaua a anuntat ca biletele pentru meciul cu Chelsea au fost epuizate, desi suporterii se asteptau ca o parte dintre acestea sa fie puse in vanzare si la casele de bilete ale National Arena.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#bilete Steaua Chelsea, #Steaua Chelsea bilete, #Steaua Chelsea Europa League , #Europa League