Steaua, in Europa League: Victoria, unica solutie

Joi, 09 August 2012, ora 10:51
2550 citiri
Steaua, in Europa League: Victoria, unica solutie

Steaua Bucuresti evolueaza, joi seara, la Trnava, in cel mai important meci al startului de sezon, unul crucial pentru campania europeana din 2012 a gruparii din Bulevardul Ghencea.

Invinsa pe National Arena (scor 0-1) de o formatie net inferioara, dar care a stiu sa profite de unica eroare din apararea Stelei, trupa lui Laurentiu Reghecampf este obligata sa castige la Trnava pentru a ramane in competitie.

Diferenta de un singur gol nu pare prea dificil de remontat, mai ales ca Spartak nu au aratat nimic la Bucuresti si au scapat ca prin minune de gol, insa slovacii vor fi incurajati de aproape 18.000 de suporteri.

Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a aparut abatut la conferinta de presa, dar s-a declarat optimist si a invocat o singura problema: absenta lui Cristi Tanase, suspendat.

"Acest meci inseamna enorm pentru noi, am venit aici ca sa ne calificam. Inca avem in memorie meciul de la Bucuresti, pe care l-am dominat, dar adversarul a stiut sa profite de singura noastra eroare. Sper ca acum sa avem mai multa sansa si sa nu mai ratam atat de mult. Avem o singura problema, faptul ca va absenta Tanase", a declarat Reghecampf.

Desi trateaza cu respect Steaua, "un mare nume in Europa" dupa declaratiile fotbalistilor slovaci, cei de la Trnava par hotarati sa produca surpriza pe stadionul "Antona Malatinskeho".

"Vrem sa obtinem calificarea cu orice pret, dar pentru asta trebuie sa facem un joc foarte bun. Stim ca ar fi o performanta splendida, insa in ciuda victoriei noastre de la Bucuresti Steaua ramane favorita. In ultimele doua meciuri de campionat, Steaua a marcat noua goluri si asta spune totul despre calitatea adversarului. Nu stiu daca putem trece de romani, dar vom incerca sa gestionam foarte bine jocul din punct de vedere tactic. Sper sa le oferim fanilor un spectacol frumos", a spus antrenorul Hoftych.

Echipele probabile:

Spartak Trnava: Filipko - Stozicky, Janecka, Cvirik, Hanzel - Sabo, Carnota, Karhan, Gross, Bicak - Mikovici;

Rezerve: Raska, Habanek, Mikinici, Kaskac, Gasparik, Pavelka, Tomacek;

Antrenor: Pavel Hoftych;

Steaua Bucuresti: Stanca - Latovlevici Gardos, Chiriches Georvgieski - Pintilii, Bourceanu - Parvulescu, Rusescu, Chipciu - Rocha;

Rezerve: Tatarusanu, Martinovici, Filip, M.Costea, Fl.Costea, Balan, Nikolici;

Antrenor: Laurentiu Reghecampf;

Arbitru: Yehven Aranovski (Ucraina).

Partida va incepe la ora 20:30 si va fi transmisa direct de Antena 1 si in format LIVE Text de site-ul Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Steaua Trnava Europa League, #Steaua preliminarii Europa League, #Steaua cupe europene , #Europa League