Steaua s-a facut din nou de ras: Biletele la meciul cu Liverpool, tiparite gresit

Miercuri, 17 Noiembrie 2010, ora 10:39
2649 citiri
Steaua s-a facut din nou de ras: Biletele la meciul cu Liverpool, tiparite gresit

Fac ce fac cei de la Steaua si sunt dati ca exemplu negativ in strainatate. Englezii de la Liverpool isi anunta fanii ca "ros-albastrii" au tiparit o ora gresita pe biletele pentru meciul direct, exact ca la disputa cu Napoli.

Daca la meciul cu italienii suporterii au fost chemati la stadion la o ora dupa start, acum greseala este si mai mare. Pe tichete scrie ca ora de debut a intalnirii este 22.05, in timp ce, in realitate, Steaua - Liverpool incepe la ora 20.00.

Intr-un articol postat pe site-ul oficial, englezii isi avertizeaza sustinatorii care vor face deplasarea in Romania si asupra altor pericole.

- biletele sunt in zona neacoperita a stadionului, veti fi la mila elementelor naturii, mai ales ca la ora meciului va fi foarte frig.

- trebuie sa fiti extrem de atenti in fiecare moment pe stadion: dupa ce treceti de turnicheti, trebuie sa urcati pe trepte de beton inalte si foarte periculoase, fara nicio bara de sprijin. Multe scaune sunt slabite sau chiar distruse.

- in Bucuresti cantatul pe strazi constituie infractiunea de tulburare a linistii publice.

- zona de toalete prezinta facilitati minimale. De asemenea, trebuie sa fiti foarte atenti si in aceasta zona, pentru ca este foarte prost iluminata si se afla la baza unui deal abrupt, acoperita cu iarba. Am facut o cerere in scris clubului gazda ca toaletele pentru femei sa fie supravegheate, pentru a fi folosite EXCLUSIV de femei.

- unele baruri si restaurante din Bucuresti incearca sa profite de turisti, asa ca este recomandat sa cereti lista de preturi inainte de a comanda.

- folositi doar taxi-urile companiilor si negociati/verificati tariful inainte de a porni

- fiti foarte atenti la hotii de buzunare, care opereaza in zonele aglomerate.

- feriti-va de hotii deghizati in politisti, care va cer la verificare documentele in timp ce complicii lor incearca sa va fure ceasurile si bijuteriile.

Partida dintre Steaua si Liverpool, din Europa League, se va disputa in data de 2 decembrie, incepand cu ora 20.00, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

M.D.

Citeste si:
Litigii de aproape un miliard de euro la CNAIR pentru nerespectarea clauzelor, anunță Grindeanu
Litigii de aproape un miliard de euro la CNAIR pentru nerespectarea clauzelor, anunță Grindeanu
inistrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat sâmbătă, 28 mai, că în prezent există litigii în care diverse firme cer CNAIR aproape un miliard de euro pentru nerespectarea unor clauze...
Ce a discutat premierul Nicolae Ciucă despre energia nucleară în România cu o delegație a senatului SUA
Ce a discutat premierul Nicolae Ciucă despre energia nucleară în România cu o delegație a senatului SUA
Prim-ministrul Nicolae Ciucă a primit sâmbătă, 28 mai, o delegaţie a Senatului SUA condusă de Robert Portman. În cadrul întrevederii au fost abordate subiecte legate de sprijinul...
Comentarii