Steaua se lupta cu gerul si cu titularii lui Molde in Europa League

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 08:58
3507 citiri
Steaua se lupta cu gerul si cu titularii lui Molde in Europa League

Steaua Bucuresti va avea de infruntat gerul din Norvegia, dar si echipa de baza a lui FK Molde, in meciul de joi din Europa League.

Lideri in Grupa E, peste Copenhaga, Molde si Stuttgart, "ros-albastrii" au nevoie de o victorie pentru a-si asigura, in buna parte, calificarea in primavara europeana. Totusi, baietii lui Reghecampf vor avea de infruntat mai multe dificultati decat in turul de la Bucuresti.

In primul rand, vremea. La Molde este iarna in toata regula, un singur grad fiind aratat de termometre in momentul sosirii delegatiei Stelei in Norvegia. Iar la ora meciului se asteapta ca temperatura sa coboare bine sub pragul inghetului.

Cum bucurestenii nu au jucat in acest sezon in asemenea conditii, este de asteptat sa aiba un mic soc, de care spera sa profite gazdele.

"Noi suntem obisnuiti cu frigul, poate pe cei de la Steaua sa ii afecteeze", a explicat antrenorul lui Molde, Ole Gunnar Solskjaer.

Laurentiu Reghecampf pregateste o mare surpriza pentru aceasta partida, el urmand a utiliza un nou sistem de joc la echipa din Ghencea, 3-4-3.

"Este adevarat ca voi incerca altceva,dar nu vor disparea multi jucatori din angrenajul echipei", a spus Reghecampf.

In acest nou sistem, Steaua se va baza pe trei fundasi masivi - Chiriches, Szukala si Gardos, dar si pe sase jucatori cu profil ofensiv.

Echipele probabile:

Molde: Soderberg - Linnes, Vatshaug, Forren, Rindaroy - Eikrem, Hestad, Berget - Diouf, Chima, Mostrom.

Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer

STEAUA: Tatarusanu - Szukala, Gardos, Chiriches - Chipciu, Bourceanu, Tanase, Parvulescu - Popa, Rusescu, Costea.

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Inaintea acestei partide, Steaua este lider destasat in clasamentul Grupei E din Europa League, dupa cum urmeaza:

1. STEAUA 7 puncte

2. Copenhaga 4 puncte

___________

3. Molde 3 puncte

4. Stuttgart 2 puncte

Tot in aceasta grupa, joi se va disputa si meciul dintre FC Copenhaga si VfB Stuttgart, avand ca ora de start 20.00.

Intalnirea dintre Molde si Steaua va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com, incepand cu ora 20.00, dar si posturile TV DigiSport 1 si ProTV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Molde Steaua avancronica, #Molde Steaua Europa League, #Molde Steaua LIVE, #Steaua meciuri Europa League , #Europa League