Steaua si Astra isi incep aventura in Europa League

Advertorial
Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 14:32
9623 citiri
Steaua si Astra isi incep aventura in Europa League

Emotii mari pentru microbistii romani incepand de joi, 15 septembrie. Echipele romanesti calificate in grupele Europa League, Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu, intra in competitie.

"Steaua a fost repartizata in grupa L a Europa League, alaturi de Villarreal, FC Zurich si Osmanlispor. Daca locul intai pare acontat de echipa din La Liga, Steaua este favorita la locul doi, care duce si el in primavara europeana. Astra le are ca adversare in grupa E pe Viktoria Plzen, AS Roma si Austria Viena. La o prima evaluare, Roma este mare favorita, insa lupta pentru locul doi este deschisa", e de parere Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al casei de pariuri online Unibet.

Vor resimti cele doua formatii oboseala acumulata dupa intalnirea directa din campionat, ce a fost destul de incinsa?

Steaua Bucuresti merge la Ankara pentru primul meci din grupa L, joi, de la ora 22:05.

Adversara, Osmanlispor, merge exelent pe teren propriu, fiind neinvinsa in acest an. A trecut de trei tururi preliminare, obtinand numai victorii acasa, toate la zero. Turcii au multi jucatori straini in lot, printre care si doi fosti stelisti, Raul Rusescu si Lukasz Szukala.

Pierre Webo este cel mai titrat fotbalist de la Osmanlispor, camerunezul avand in CV formatii precum Osasuna, Mallorca sau Fenerbahce. Si Steaua are insa atuurile sale inainte de acest duel.

"Ros-albastri" au pierdut in acesta stagiune doar in fata celor de la Manchester City, dominnd Liga I, acolo unde ocupa prima pozitie, cu 17 puncte acumulate in sapte runde. Asta desi, in aceasta vara, jucatori precum Varela, Chipciu, Hamroun sau Stanciu au ales sa-si continue carierele in alta parte.

Daca stelistii vor reusi sa le intrerupa recordul de pe teren propriu al celor de la Osmanlispor, pariorii beneficiaza de o cota de 4,00 de la Unibet. Cei ce mizeaza pe turci primesc o cota de 2,05, in timp ce egalul are o cota destul de buna - 3,10.

Astra Giurgiu primeste replica celor de la Austria Viena, pe Arena Nationala, de la ora 20:00.

Giurgiuvenii n-au avut cel mai bun inceput de campionat, fiind in acest moment la 12 puncte distanta fata de liderul Steaua. Totusi, eliminarea celor de la West Ham, in play-off, ar trebui sa le dea aripi inaintea debutului in grupe.

Adversara, Austria Viena, se afla pe locul patru in competitia interna, iar in play-off a eliminat-o pe Rosenborg, dupa un dublu 2-1. O echipa de atac, ce joaca cu linia defensiva foarte sus. Marcheaza multe goluri, dar si primeste aproape la fel de multe.

Sumudica va fi din nou alaturi de jucatorii sai, iar asta s-a vazut cat de mult conteaza pentru moralul fotbalistilor, mai ales in duelul cu englezii, "dubla" ce i-a adus pana aici.

Unibet o vede pe Astra usor favorita, la o cota de 2,60, insa oaspetii tin aproape - 2,70. Egalul este creditat cu o cota de 3,20.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Steaua Europa League, #Astra Europa League, #cote Europa League , #Europa League