Transferul anului in Liga 1, in pericol

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 19:18
4247 citiri
Transferul anului in Liga 1, in pericol

Transferul anului in Liga 1, schimbul Florin Costea - Wesley Lopes dintre Steaua si FC Vaslui, este in pericol.

Postul Sport.ro a anuntat, miercuri, ca mutarea este ca si facuta, citand o declaratie data de patronul celor de la Vaslui, Adrian Porumboiu.

"Intentia era sa facem un schimb Wesley - Florin Costea insa pentru Florin Costea ne-am inteles, pentru Wesley inca nu am spus pretul. Gigi nu a exagerat deloc la bani, chiar a fost cat se poate corect cu pretul lui Florin Costea. Ne-am inteles pentru el, ramane sa vedem cu Wesley", a declarat finantatorul Vasluiului.

Gigi Becali a intervenit insa la DigiSport anuntand ca transferurile depind de rezultatele Stelei si Vasluiului din ultima etapa a Europa League.

"Asta a fost acum o saptamana. Acum nu mai e valabil, dar e adevarat ce-a spus Porumboiu. Eu i-am spus asa, ca vreau sa-i despart pe fratii Costea si sa-si aleaga unul dintre ei. El mi-a spus ca il vrea pe Florin si a ramas sa-l conving pe jucator.

Ne-am si inteles pentru Wesley, el voia un milion de euro iar eu am zis ca ii dau un milion cu tot cu TVA. Pe mine ma intereseaza Wesley, dar acuma daca se califica Vasluiul, va dati seama, il mai vinde el pe jucator?

Noi discutam asa, daca l-ar vine pe unul, daca l-ar lua pe altul... doar atunci cand e batut in cuie, atunci un transfer poate sa fie gata. Totul depinde de ce se intampla in seara asta, cu meciurile din Europa", a precizat Becali.

Florin Costea a ajuns la Steaua din postura de jucator liber de contract, dupa dezafilierea Universitatii Craiova iar Gigi Becali sustine ca vrea doar sa isi recupereze banii pe care i-a dat jucatorului ca salariu si ca prima de instalare.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#transferul anului liga 1, #Florin Costea transfer Vaslui, #Wesley transfer Steaua, #schimb wesley florin costea , #Europa League