Becali anunta noi transferuri la Steaua

Duminica, 26 Iunie 2011, ora 16:20
2868 citiri
Becali anunta noi transferuri la Steaua

Gigi Becali a dezvaluit numele fotbalistilor care vor mai sosi la Steaua in aceasta vara.

Chiar daca a transferat pana acum sase jucatori, gruparea "ros-albastra" ii va inregimenta si pe Alexandru Bourceanu, Andrei Prepelita si Junior Moraes, cei trei urmand sa se alature echipei in cel de-al doilea cantonament al verii.

"Bourceanu este ca si rezolvat, cred ca vine la Steaua in al doilea cantonament. Prepelita si Moraes vor veni si ei", a spus Gigi Becali, conform Onlinesport.

Alexandru Bourceanu (26 de ani) a declarat ca va pleca de la Poli Timisoara daca echipa va fi retrogradata, banatenii urmand sa primeasca aproximativ 700.000 de euro pentru transferul jucatorului.

Andrei Prepelita (25 de ani) s-a inteles cu Steaua, dar nu a semnat inca intelegerea, avand de recuperat o datorie de 60.000 de euro de la patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.

Junior Moraes (24 de ani) asteapta data de 10 iulie pentru decizia FIFA dupa ce a depus memoriu pentru a deveni liber de contract. A semnat un contract cu TSKA Sofia pentru urmatoarele trei sezoane, dar poate ajunge ajunge la Steaua sub forma de imprumut.

Moraes ameninta ca se lasa de fotbal

Al doilea cantonament al Stelei va avea loc in perioada 2 iulie - 15 iulie in regiunea Carten, localitatea Velden am Worthersee (Austria).

"Ros-albastrii" vor disputa cinci partide amicale, impotriva formatiilor Istanbulspor, FC Krasnodar, Hajduk Split, Bursaspor si Ajax Amsterdam.

Steaua i-a transferat deja pe Gabi Matei, Leandro Tatu, Mihai Costea, Raul Rusescu, Liviu Bajenaru si Dorinel Popa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
#Gigi Becali, #Steaua Bucuresti, #transferuri Steaua , #Gigi Becali