Becali ii aplica lovitura decisiva lui Mititelu: Mihai Costea, la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 25 Ianuarie 2011, ora 22:30
4626 citiri
Becali ii aplica lovitura decisiva lui Mititelu: Mihai Costea, la Steaua

Gigi Becali este decis sa ii aplice o lovitura decisiva rivalului sau de la Craiova, Adrian Mititelu, si anunta ca il poate transfera la Steaua pe Mihai Costea, unul din tinerii de perspectiva ai Stiintei.

Mai mult, Costea cel mic ar ajunge in Ghencea gratis, el urmand a folosi cea de-a treia "dezlegare in alb" cedata de Mititelu fostului manager general al Craiovei, Victor Piturca.

"Daca intru pe pista Mihai Costea, la revedere. Vom vedea miercuri. Este posibil sa apara o hartie in alb cu Mihai Costea", a anuntat Gigi Becali la GSpTV.

Mihai Costea este o tinta pentru Steaua de mai mult timp, latifundiarul din Pipera dorind sa-l achizitioneze pe atacant inca de anul trecut.

Mititelu ramane cu jucatorii fugiti... cel putin o saptamana

Nici jucatorul nu ar spune "NU" acestui transfer, asa ca poate fi convins destul de usor sa accepte a treia "dezlegare" si sa depuna memoriu pentru a deveni liber de contract, dupa exemplul colegilor Gaman si Barboianu.

Wobay, noua tinta a Stelei

Universitatea Craiova, executata silit de Fisc

Anuntul lui Becali intareste ideea generala conform careia patronul Stelei nu este strain de "dezertarile" de la Craiova, mijlocite de Victor Piturca, Valerica Gaman si Stefan Barboianu urmand a ajunge, in final, tot in Ghencea.

De la Craiova, Steaua i-ar mai putea lua pe bulgarul Valentin Iliev si pe leonezul Julius Wobay, daca acestia vor depune memorii si vor deveni liberi de contract.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Becali lovitura Mititelu, #Mihai Costea transfer Steaua, #Mihai Costea pleaca Craiova, #jucatori Craiova liberi contract , #Gigi Becali