Gigi Becali: Imi cer scuze, vreau sa incepem un nou drum (Video)

Miercuri, 11 August 2010, ora 12:34
4921 citiri
Gigi Becali: Imi cer scuze, vreau sa incepem un nou drum (Video)

Gigi Becali si-a cerut, miercuri, scuze pentru toate greselile pe care le-a comis de cand e finantatorul Stelei.

Patronul "ros-albastrilor" promite ca a invatat din greseli si vrea ca la Steaua sa se inceapa un nou drum, care va fi fara greseli. De asemenea, Becali sustine ca-i iarta pe suporteii care l-au injurat.

"Imi cer scuze tuturor suporterilor Stelei pentru greselile pe care le-am facut pana acum. Omul invata din greseli. Vreau sa le spun ca ii iert pentru toate injuraturile pe care mi le-au adus! Vreau sa incepem, de dragul Stelei, o viata noua, un drum nou", a spus Becali in cadrul unei conferinte de presa.

"Acest drum il incepem dupa ce am acumulat o mare experienta. Dupa '89 s-au cam sfidat gloriile si oamenii care au simbolizat ceva pentru Romania. Usor, usor revenim la valori si ne dam seama ca trebuie sa reparam ceva. Asta o fac si eu", a continuat Becali.

La conferinta de presa a fost prezent si Helmuth Duckdam, care a fost instalat in functia de presedinte al gruparii din Bulevardul Ghencea.

"Domnul Becali m-a sunat marti seara si mi-a propus sa vin presedinte la Steaua. N-am putut sa-l refuz pe domnul Becali. Sunt mandru ca a venit si momentul meu la Steaua. Sper sa reusesc impreuna cu ceilalti membri ai clubului sa ducem Steaua acolo unde ii e locul", a spus eroul de la Sevilla.

In incheiere, Becali a dezvaluit ca incearca sa-l aduca la Steaua pe Miodrag Belodedici, dar si o alta fost glorie a "ros-albastrilor", al carei nume nu l-a dezvaluit.

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, conferinta de presa a lui Gigi Becali, care va vorbi despre numirea lui Ilie Dumitrescu in functia de antrenor principal al Stelei.

Desfasurarea conferintei:

12:27 - CONFERINTA DE PRESA S-A INCHEIAT

12:26 - Becali: Vor fi peste 25.000 de suporteri la meciul cu Branesti, chiar daca ei fanii au anuntat ca nu vin.

12:24 - Becali: Belodedici va avea functia de director sportiv. Despre cealalta glorie nu va spun nimic.

12:24 - Becali: Gata, nu mai vorbiti cu mine. Vorbiti cu presedintele.

12:23 - Becali: 799 de miliarde voi investi in noul proiect. Ce bani sa investesc? Am investit deja.

12:21 - Becali: Nu mai vreau sa vorbesc de Piturca. E o glorie veche, nu mai vorbesc de ea. Si Boloni a zis ceva de mine, dar n-o sa-i mai raspund. Niciunei glorii a Stelei nu-i voi mai raspunde. Orice ar zice, suport. Iubesc gloriile Stelei.

12:19 - Becali: Scuze pentru toate greselile mele. Aveau dreptate si suporterii, si jurnalistii. Dar nu in totalitate. In acelasi timp, ii si iert pentru injurile pe care mi le-au adus.

12:16 - Becali: Sper sa fie liniste si sa se termine cu toate scandalurile acestea.

12:15 - Duckadam: Nu voi folosi prea multe cuvinte. Sper ca faptele sa vorbeasca in locul meu. Cu siguranta voi avea liniste. Am fost politist si stiu sa-mi respect sefii.

12:14 - Duckadam: Sunt mandru ca a venit si momentul meu la Steaua. Sper sa reusesc impreuna cu ceilalti membri ai clubului sa ducem Steaua acolo unde ii e locul.

12:13 - Duckadam: Sunt putin obosit deoarece planurile mele erau altele decat cele de astazi (n.r. miercuri). Domnul Becali m-a sunat marti seara si mi-a propus sa vin presedinte la Steaua. N-am putut sa-l refuz pe domnul Becali.

12:12 - Becali: Contractul cu Ilie il vom face pe un leu, iar ca obiectiv va avea campionatul. Daca nu va lua titlul, atunci va pleca.

12:11 - Becali: Ilie mi-a zis ca nu vrea bani, ca vine manager general si ca se va ocupa de tot ce e la club.

12:10 - Becali: Nu am vrut ca Ilie Dumitrescu sa fie prezentat la palat, sa se vehiculeze. Duckadam e presedintele clubului, noul antrenor nu are nici o treaba cu mine!

12:09 - Becali: L-am contactat pe Beloedici si pe inca o glorie a Stelei pentru a veni la club. Numele celeilalte persoane nu-l voi spune pana nu se va perfecta venirea ei aici.

12:07 - Becali: Acest drum incepe cu domnul Duckadam, care, dupa parerea mea, face parte dintre cele mai mari simboluri ale Stelei. Acea Cupa a fost adusa prin Duhul Sfant care i-a spus lui Duckadam sa se duca in dreapta!

12:03 - Becali: Acest drum il incepem dupa ce am acumulat o mare experienta. Dupa '89 s-au cam sfidat gloriile si oamenii care au simbolizat ceva pentru Romania. Usor, usor revenim la valori si ne dam seama ca trebuie sa reparam ceva. Asta o fac si eu!

12:02 - Becali: Vreau sa le spun ca ii iert pentru toate injuraturile pe care mi le-au adus! Vreau sa incepem, de dragul Stelei, o viata noua, un drum nou!

12:01 - Becali: Imi cer scuze tuturor suporterilor Stelei pentru greselile pe care le-am facut pana acum. Ii iert si pe ei pentru toate injuraturile. Omul invata din greseli

*La conferinta este prezent si noul presedinte al "ros-albastrilor", Helmut Duchkadam.

INCEPE CONFERINTA

De la ora 13:30, tot pe Ziare.com, puteti urmari conferinta de presa a lui Ilie Dumitrescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Eroul lui FCSB din partida cu Universitatea Craiova, Florinel Coman, a declarat că acesta va fi ultimul lui sezon la echipa roș-albastră, iar patronul Gigi Becali a confirmat transferul....
#LIVE conferinta presa Becali, #Gigi Becali, #Ilie Dumitrescu antrenor Steaua, #Helmuth Duckadam presedinte Steaua , #Gigi Becali